Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Νικητής στους Νέους ο ΠΑΟΚ!!

Η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι απέναντι στον Άρη με 3-1 και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος K-20.

Νικητής στους Νέους ο ΠΑΟΚ
Με πρωταγωνιστή τον Πόζογλου, που είχε δύο γκολ και μία ασίστ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη 3-1 με ανατροπή στο γήπεδο της Τριανδρίας για το πρωτάθλημα Νέων (K-20). Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έκανε ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο, καθώς έφτασε τους 57 βαθμούς έναντι 53 του δεύτερου Ολυμπιακού έχοντας κι ένα ματς λιγότερο.

Ο Κτιστόπουλος στο 35’ άνοιξε το σκορ για τους «κίτρινους», που όμως μετά από δέκα λεπτά στο δεύτερο μέρος έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρότα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. Στο 66’ ο Τσελεπίδης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου ισοφάρισε, ενώ ο τελευταίος με γκολ στο 80’ και το 88’ ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Αρης: Μάντζαρης, Ρότα, Μπάμπης, Μπιμπισίδης, Μαζουλουξής, Φούσκας (75' Κοντοβάς), Βασιλούδης, Λεμονής, Ντούγκας, Κτιστόπουλος (83' Ξόμπλιος), Σίμου (55' Παπαφλωράτος).

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης (64' Κάκκο), Πούγγουρας, Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πολύζος, Παπαδόπουλος (90' Ταουσιάνης), Πατράλης (55' Κιόσε), Κουλούρης, Σαββίδης, Πόζογλου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: