Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Κάμπελ: «Θα τα δώσουμε όλα»

Το σύνθημα εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης με τη Γιουνάιτεντ έδωσε ο Τζόελ Κάμπελ, μιλώντας στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού. «Η ομάδα θα τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο Κοσταρικανός.

Κάμπελ: «Θα τα δώσουμε όλα»
Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να προκριθούν στους «8» του Champions League, όπως δήλωσε ο Τζόελ Κάμπελ στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοσταρικανός εξτρέμ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου

Ο Ολυμπιακός πάει με το προβάδισμα του πρώτου αγώνα (2-0) στην Αγγλία, θα είναι οδηγός για εσάς το πρώτο παιχνίδι ή είναι δύο εντελώς διαφορετικές αναμετρήσεις;

«Πιστεύω πως θα είναι δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, αλλά μακάρι να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Μακάρι να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Έχουμε πολύ καλά στο μυαλό ότι είμαστε πολύ κοντά στο να καταφέρουμε κάτι πολύ μεγάλο».

Ήσουν από τους σκόρερ του πρώτου παιχνιδιού με το εντυπωσιακό γκολ έξω από την περιοχή, πως ένιωσες εκείνη την στιγμή; Στον αγώνα της Αγγλίας ευελπιστείς να σκοράρεις ξανά;

«Την στιγμή που σκόραρα εκείνο το γκολ ήταν πάρα πολύ μεγάλη η χαρά μου, γιατί ήξερα ότι ένα δεύτερο γκολ και το 2-0 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Ελπίζω να αξιοποιηθεί αυτό το 2-0 που έχουμε και να πάμε στο Μάντσεστερ να ολοκληρώσουμε αυτό που έχουμε ήδη καταφέρει και να προκριθούμε. Φυσικά ελπίζω να σκοράρω ξανά, μακάρι να το κάνει οποιοσδήποτε από τους συμπαίκτες μου για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να προκριθούμε στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ».

Πως νιώθεις που θα αγωνιστείς σε ένα τόσο ιστορικό γήπεδο όπως είναι το Ολντ Τράφορντ και πόσο σημαντική πιστεύεις θα είναι η βοήθεια των φιλάθλων μας σε αυτή την αναμέτρηση που αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο;

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα παίξω σε αυτό το γήπεδο, πιστεύω ότι είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει στο Ολντ Τράφορντ. Είναι ένα από τα ωραιότερα γήπεδα που υπάρχουν και ελπίζουμε οι φίλαθλοί να είναι όσο πιο πολλοί γίνεται, να είναι στο πλευρό μας και να μας υποστηρίξουν γιατί όλοι μαζί έτσι θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το βήμα που έχουμε κάνει και να πάρουμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Το μήνυμά σου προς τον κόσμο της ομάδας μας;

«Η ομάδα θα τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα θα κάνει ότι μπορεί για να περάσει στην επόμενη φάση, όλοι μαζί λοιπόν πάμε να το προσπαθήσουμε για να δώσουμε στους φιλάθλους της ομάδας μεγάλη χαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: