Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«Είμαι μισό αιώνα Άρης»

μητρούσης
Ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης μίλησε στον Arena FM 89,4 για τις παραστάσεις στις οποίες παίζει, αλλά αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο όπου μίλησε για την αγάπη του για τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ήμουνα στην Θεσσαλονίκη με το «Καμπαρέ» παίξαμε στο Μέγαρο και πήγε πολύ καλά και τώρα είμαι στο «Μείζονος Ελληνισμού» σε μια παράσταση των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλος και έχει τα ιστορικά τραγούδια του δρόμου που θα θυμούνται οι παλαιότεροι
Άκουσα και την Κατερίνα την Στικούδη πριν η οποία είναι και φίλη μου, πηγαίνουμε στο ίδιο το γυμναστήριο. Δεν το ήξερα ότι είναι ΠΑΟΚτσού!»
Εγώ τελείωσα το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος, ήμουν συμμαθητής της Τάνιας Τσανακλίδου, μαζί με Γιάννης Ιορδανίδης, από τους 30 οι τέσσερις πήραμε το δίπλωμα, ήταν πολύ αυστηρά τα πράγματα τότε, δεν υπήρχαν ιδιωτικές σχολές. Και έτσι κατέβηκα στην Αθήνα και έμμεινα για πολλά χρόνια , έκανα 23 θεατρικά έργα 12 διεθνή φεστιβάλ κτλ.
Για τον Άρη: «Είμαι μισό αιώνα Άρης, θυμάμαι τον εαυτό μου από 5 ετών ο πατέρας μου στην παλιά κερκίδα. Ξερό το γήπεδο, χώμα, έπεφτες και γέμιζες αίματα. Αυτό πρόλαβα εγώ όταν έπαιζα, είμαι συμπαίκτης του Θεόδωρου Πάλλα, είχα και τον Κλεάνθη Βικελίδη προπονητή μια χρονιά. Πολλά αλλάζεις στην ζωή αλλά ομάδα δεν αλλάζεις. Τον φάγανε τα διοικητικά τον Άρη, αυτό το σκουλήκι που λένε δεν είναι τυχαίο. Δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε δυο άτομα μεταξύ τους. Αυτή τη σεζόν δεν είχαμε και καλά ομάδα, κακά τα ψέματα. Αυτό το κυνήγι στον Άρη δεν μπορώ να το καταλάβω. Και την ΑΕΚ κυνηγάνε  και τον Απόλλωνα Αθηνών».
Για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Ο Άρης δεν έχει καλή ομάδα και η ψυχολογία των παικτών είναι πολύ χαμηλά. Και αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Φαίνεται και με τον Τάτο, τώρα δεν γίνεται απυτός ο παίκτης να χάνει πέναλτι, είναι φανερό ότι δεν έχουν ψυχολογία. Τους έχει πάρει από κάτω, δεν είναι και έμπειροι ποδοσφαιριστές.
Έχω εντυπωσιαστεί από τον κόσμο της ομάδας, είναι απίστευτη η συμπαράσταση που δείχνουν στην ομάδα.
Θα έρθω για την εκδήλωση των 100 χρόνων της ομάδας. Θα ακυρώσω κάποιες δουλειές για να έρθω. Θα το κάνω για τον Άρη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: