Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«Μονόδρομος η νίκη»

σακης Θεοδοσιάης
Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε στον Arena FM 89,4 και χαρακτήρισε μονόδρομο την νίκη της ομάδας του στο προσεχές παιχνίδι με τον Βατανιακό.
Αύριο(15/3) έχουμε ένα καθοριστικό παιχνίδι μέσα στον Βατανιακό. Πιστεύω ότι μέσα στην βδομάδα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, γιατί δεν το κρίβουμε ότι η νίκη είναι επιτακτική για την προσπάθεια που κάνουμε να μείνουμε κοντά αλλά και να μπούμε στα πλέι οφ.
Για τον Οικονόμου και τις απουσίες της ομάδας: «Παίζει κανονικά, την άλλη βδομάδα θα βγει η απόφαση, είναι κανονικά στην αποστολή. Από εκεί και πέρα σίγουρα υπάρχουν κάποιες απουσίες αλλά για αυτό οι ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν ρόστερ 25-30 ποδοσφαιριστών και το πιστεύω ακράδαντα ότι τα παιδιά που θα κληθούν να αναπληρώσουν τις απουσίες θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».
Για τον Βατανιακό: «Σίγουρα ο Βατανιακός μετά τις προσθήκες που έκανε τον Ιανουάριο, παρουσιάζει πολύ καλύτερη εικόνα. Όλες οι ομάδες παίζουν για την αξιοπρέπεια τους και το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο για μας. Ο Βατανιακός είναι πολύ ανταγωνιστικός και θέλω να πιστεύω ότι με την σοβαρότητα που διακατέχει την ομάδα μας αλλά και με την αγωνιστικότητα θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους τρόπους για να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: