Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Σε πίεση ο Πελεγκρίνι!!

Τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα της Μάντσεστερ Σίτι έχουν κάνει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να κάθεται πιο άβολα στον πάγκο του.

Σε πίεση ο Πελεγκρίνι
Μπορεί η κατάκτηση του Capital One Cup από τους «πολίτες» να συνιστά την πρώτη επιτυχία της χρονιάς, όμως ο αποκλεισμός μέσα σε τρεις μέρες τόσο από το FA Cup (εντός έδρα ήττα από τη Γουίγκαν), όσο και από το Champions League από τη Μπαρτσελόνα, έφερε… συννεφιές πάνω από το Etihad Stadium.

Ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε συνέντευξη του σε αγγλικά Μέσα για την πορεία της Σίτι, προσθέτοντας ότι μετά από τις πρόσφατες αποτυχίες δεν νιώθει αυξημένη πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάτι όμως που δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει μιας και φέτος στο Μάντσεστερ, με δεδομένη την κάμψη της αιώνιας αντιπάλου, ο πήχυς των προσδοκιών είχε ψηλώσει σημαντικά.

Αυτό πάντως που δείχνει όντως να ανησυχεί τον Πελεγκρίνι, είναι ο τραυματισμός του Αγουέρο, στον οποίο εν πολλοίς αποδίδει και την αδυναμία της ομάδας του στα τελευταία ματς να σκοράρει. Μάλιστα ο Αργεντινός άσος κινδυνεύει να χάσει και τα ντέρμπι απέναντι σε Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στις 25 και στις 29 του μήνα.

«Έχουμε σκοράρει μόνο οκτώ φορές από τις αρχές του Μαρτίου και αυτός είναι ο λόγος που δεν τα πάμε και τόσο καλά τελευταία. Την προηγούμενη φορά που είχαμε χάσει τον Σέρχιο είχαμε μπορέσει να καλύψουμε το κενό του. Τώρα προφανώς δεν τα καταφέραμε»

Όσο για την συναρπαστική εξέλιξη της φετινής Premier League o Χιλιανός κόουτς δήλωσε: «Η μάχη θα είναι σκληρή και όχι μόνο ανάμεσα σε μας και την Τσέλσι. Η Τότεναμ μπορεί να έχει μείνει λίγο πίσω αλλά η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ παλεύουν για τον τίτλο και έτσι θα παραμείνει μέχρι το τέλος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: