Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«Πολύ ανώτερος ο ΠΑΟΚ»

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε δηλώσεις του ο Γιάννης Μιχαλήτσος ενόψει του ντέρμπι, ο οποίος τόνισε πως ο Άρης θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτό για να πετύχει κάτι καλό.

«Πολύ ανώτερος ο ΠΑΟΚ»
Πολύ ανώτερος είναι ο ΠΑΟΚ από τον φετινό Άρη όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Μηχαλήτσος, ενόψει της αναμέτρησης των δύο για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Επιπλέον, ο άλλοτε τεχνικός των «κιτρίνων» επισήμανε πως ο Άρης θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτό προκειμένου να φτάσει στο στόχο του που δεν είναι άλλος από το νίκη στο ντέρμπι της Θεσαλονίκης.

Τέλος, μίλησε για την παρουσία του Σούλη Παπαδόπουλου για τον οποίον τόνισε ότι έχει αναλάβει μια ευθύνη και ένα βάρος που είναι πολύ μεγάλο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τον στόχο του Άρη:
«Ο Άρης θέλει να εξαντλήσει τις μαθηματικές ελπίδες. Πρέπει να κερδίσει. Το πρέπει δεν πάει να πει ότι μπορεί να το κάνει. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος αυτή την στιγμή. Πιστεύω πως πρέπει να υπερβάλλει ο Άρης για να φθάσει στον στόχο που είναι η νίκη. Κάθε παιχνίδι το θεωρούμε πως είναι χωρίς αύριο και αυτό δεν βοήθησε, δεν είναι τόσο κακοί οι παίκτες, απλά φορτώθηκαν με άγχος και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν σε σημαντικές αναμετρήσεις».

Για την παρουσία του Αγκάνθο:
«Πέρσι είχε βάλει δύο γκολ, σε ένα παιχνίδι που δεν μας είχε ξεκινήσει καλά, ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί από νωρίς. Τα πιο σημαντικά παιχνίδια που πάρθηκαν ήταν με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Είχε χρόνο να ανατρέψει την κατάσταση. Τώρα θα πρέπει να κάνει το 6/6. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας. Έκανε κακό στην ομάδα η σκέψη πως αν δεν κερδίσει ένα ματς ήρθε η καταστροφή. Εγώ σαν οπαδός της ομάδας θέλω να κερδίσουμε, αλλά μια ομάδα σαν τον Άρη δεν χάνεται. Μια ομάδα με τόσο κόσμο και τέτοια δυναμική δεν μπορεί να χαθεί».

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο:
«Τι να κάνει ο άνθρωπος, την ευθύνη την έχει αναλάβει από την ημέρα που ήρθε. Ο Άρης ήταν μια μέτρια ως κακή ομάδα, αλλά θα έπρεπε να πάρει παιχνίδια πιο εύκολα μέχρι να έρθει ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος, είναι λάθος αν πει κανείς το αντίθετο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: