Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Μια πράσινη λαμπάδα στο ύψος του Αγγέλου!!

Αν είναι έτσι οι προπονητές, τότε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έχει μεγάλη καριέρα μπροστά του. Το δώρο του κόουτς της Εφές το πήρε ο Ματσιούλις και το έκανε τρίποντο... ... ο Παναθηναϊκός έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και έμεινε ολοζώντανος στη μάχη της πρόκρισης.

Ολα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Τουρκία. Και οι Παναθηναϊκοί και οι Ολυμπιακοί το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης είχαν στο μυαλό τους. Αν έχανε ο Παναθηναϊκός έμενε πολύ πίσω στη διεκδίκηση της πρόκρισης και ο Ολυμπιακός κέρδιζε έδαφος.
Ετσι θα ήταν πιθανότατα τα πράγματα αν η Εφές και ο Αγγέλου έκαναν το προφανές. Ενα φάουλ, πριν σουτάρει - άλλο ένα - τρίποντο - παίκτης του Παναθηναϊκού. Εχασε δύο ο Διαμαντίδης, άλλο ένα ο Φώτσης, σου λέει ο Αγγέλου ας τους δώσω άλλη μια ευκαιρία.
Ο Ματσιούλις ήταν τραγικός σε όλο το ματς, αλλά ο Αλβέρτης ξέρει από την ψυχολογία των αθλητών. Εριξε στο παρκέ τον Λιθουανό, που έβαλε ένα που... έκαιγε. Ισοφάρισε και κράτησε στη ζωή τον Παναθηναϊκό.
Στην παράταση οι πράσινοι πήραν τη νίκη και ο Αλβέρτης έκανε άλλη μια μαγκιά, που οι... χρόνια προπονητές δεν θα τολμούσαν. Εβγαλε τον Διαμαντίδη, οι υπόλοιποι βρήκαν μπροστά και πήραν το ματς. Ο δε αρχηγός του Παναθηναϊκού, επέστρεψε πιο ήρεμος από κάθε άλλη φορά.
Με αυτό τον τρόπο ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε στο Αμπντί Ιπεκτσί και θα έρθει στην Αθήνα για να ανάψει και μια λαμπάδα στο ύψος του Αγγέλου.
Οσο για τον Ολυμπιακό; Και πολύ άντεξε στη Βαρκελώνη. Πάλεψε μέχρι το 35', έπαιξε αμυνάρα, αλλά χωρίς Σπανούλη και Πρίντεζη ήταν αδύνατο να αντέξει. Βασικά χωρίς τους δύο άντεξε, αλλά όταν τραυματίστηκε και στο πρόσωπο ο Ντάνστον τέθηκε νοκ άουτ. Δίχως και τρίτο βασικό δεν γινόταν να κερδίσει την καλύτερη ομάδα του ομίλου και πλέον ετοιμάζεται για τους τέσσερις τελικούς, που θα κρίνουν την πρόκριση στα προημιτελικά.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: