Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«Υπάρχουν θετικά για τον Ολυμπιακό»

Στα θετικά στοιχεία που μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός, παρά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

«Υπάρχουν θετικά για τον Ολυμπιακό»
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα (70-58), ωστόσο υπάρχουν θετικά που μπορεί να κρατήσει απ’ το ματς, σύμφωνα με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Μιλώντας αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο Νίκο Ζέρβα, ο Αμερικανός δεν θέλησε να φανεί απαισιόδοξος. Κι αφού τόνισε ότι «ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι για μας», σημείωσε:

«Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όχι μόνο επειδή αντιμετωπίζαμε μια αήττητη ομάδα, αλλά και γιατί έπρεπε να το κάνουμε χωρίς τους Σπανούλη και Πρίντεζη.

Προσπαθήσαμε όλοι μαζί να καλύψουμε το κενό τους, παλέψαμε για τρεις περιόδους, αλλά όταν πήραν διαφορά 10 πόντων, ήταν πολύ δύσκολο για μας να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».


Παρόλα αυτά, ο Πέτγουεϊ τόνισε ότι «υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε, γιατί ήμασταν καλοί στην άμυνα και στην επίθεση, αλλά και στην επίθεση για αρκετά μεγάλο διάστημα» και αναφερόμενος στη συνέχεια, σημείωσε: «Όλα είναι πιθανά, μπορούμε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να περάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: