Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«Μετά την μάχη, φίλοι»!

paridis2-610x385
Στον Arena FM 89,4 μίλησε από την Καβάλα ο  βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Παρίδης. Μίλησε για τα ντέρμπι με τον Άρη και τόνισε ότι μετά την “μάχη” των 90 λεπτών, όλοι ήταν φίλοι. 
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Δημήτρης Παρίδης:
Για την περιπέτεια υγεία που πέρασε: “Οι ευχές των φιλάθλων, των φίλων, των συμπαικτών και των αντιπάλων μου έδωσαν την απαραίτητη δύναμη. Πάνω από όλα, είναι η υγεία στο άνθρωπο. Μετά, ήρθαν όλα τ’ άλλα”.
Για τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης: “Άσχετα με την ‘μάχη’ στο γήπεδο και στην εξέδρα για το ποιος θα επικρατήσει αγωνιστικά, μετά ήμασταν όλοι φίλοι. Και οι φίλαθλοι και οι παίκτες. Πηγαίναμε να αγκαλιαστούμε, να συγχαρεί ο ένας τον άλλον. Αυτό έχει να γίνει χρόνια… Δεν πρέπει να μαλώνουν οι φίλαθλοι μεταξύ τους. Είναι κρίμα, λυπάμαι που ο Άρης βρίσκεται σ’ αυτή την κατάσταση. Ήταν και άτυχος, όπως είδα πολλά παιχνίδια. Μπορούσε να βρίσκεται τώρα σε καλύτερη κατάσταση για να σωθεί. Εύχομαι οι ομάδες της Θεσσαλονίκης να είναι τρεις ή και τέσσερις στην Α’ εθνική. Εύχομαι να γίνει την Κυριακή ένα πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων, να το χαρούν και οι φίλαθλοι”.
Για το παιχνίδι που θυμάται περισσότερο: “Αυτό που θυμάμαι εγώ ήταν το 2-1 στο Χαριλάου, με δύο γκολ δικά μου. Βέβαια, πήρε το κύπελλο ο Άρης στο Καυτανζόγλειο , αλλά μετά πήραμε εμείς πρωτάθλημα και δύο κύπελλα, οπότε λέμε χαλάλι που πήρε ο Άρης ένα κύπελλο”.
Για το τι πρέπει να κάνει ο τωρινός ΠΑΟΚ: “Έχουμε πολλά ταλέντα. Πρέπει ο κορμός να δημιουργείται από ταλέντα, να μην έχουμε απαιτήσεις στον έναν χρόνο και αφού χτιστεί ομάδα να πάρουμε δύο-τρεις παίκτες που να κάνουν την διαφορά. Τα ταλέντα μας όταν μπαίνουν σκοράρουν, άρα πρέπει να μπαίνουν στον αγώνα και να ψήνονται”.
Για το μήνυμα του προς τον κόσμο: “Μακάρι να επιστρέψει καλά και ο Άρης και ο Ηρακλής και ο Απόλλων Καλαμαριάς και να έχουμε τέσσερις ομάδες στην πρώτη κατηγορία”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: