Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ο «τίγρης» αγρίεψε!

Αποφασισμένος να… βγάλει από τη μέση όσους βάζουν εμπόδια στην επιστροφή της ΑΕΚ και το γήπεδο της «Αγια-Σοφιάς» είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ποιες οι κινήσεις του και τι έλεγε στους συνεργάτες του.

Ο «τίγρης» αγρίεψε
Όχι απλώς δεν δείχνει καμία διάθεση να καταθέσει τα όπλα και να αποχωρήσει, αλλά έχει πεισμώσει κιόλας ο Δημήτρης Μελισσανίδης βλέποντας οι προσπάθειές του για τη δημιουργία μίας ισχυρής ΑΕΚ με δικό της «σπίτι» να συναντούν εμπόδια, ακόμη κι εκ των έσω.

Είναι αλήθεια πως ο «τίγρης» ενοχλήθηκε, πιθανώς και να ανησύχησε αρχικά, μετά το μπλοκάρισμα στη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ από τον Χάρη Οικονομόπουλο, αλλά και το υπόμνημα ενός περιορισμένου αριθμού μελών της Ερασιτεχνικής με το οποίο ζητούν τη μη ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης που ανοίγει το δρόμο για την «Αγια-Σοφιά».

Όμως το αφεντικό της ΑΕΚ διαβεβαιώνει πως τίποτα δεν θα φράξει το δρόμο της… επιστροφής της ομάδας και όποιος το επιχειρήσει θα νιώσει τις συνέπειες. «Όσοι θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν. Κανείς πλέον δεν θα μπορεί να πειράξει την ΑΕΚ και τον κόσμο της», έλεγε χθες στους συνεργάτες του.

Και δεν μένει στα λόγια, αφού οι ενδείξεις είναι θετικές για την αίσια έκβαση των δύο υποθέσεων που πήγαν να βάλουν μπουρλότο στην εκκαθάριση της ΠΑΕ και την κατασκευή του νέου γηπέδου. Την επόμενη εβδομάδα το Δημόσιο αναμένεται να δεχτεί την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη (44 εκατ. ευρώ) και θα ανοίξει ο δρόμος για την τυπική ολοκλήρωση της «διάλυσης» της ΠΑΕ. Μόλις γίνει αυτό, ο Χάρης Οικονομόπουλος δεν θα έχει λόγο να επιμείνει στα ασφαλιστικά μέτρα και η ΑΕΚ θα απαλλαγεί οριστικά από τα «βαρίδια» του παρελθόντος.

Σε ό,τι αφορά τα έξι μέλη της Ερασιτεχνικής που θέλησαν να μπλοκάρουν τις διαδικασίες για το νέο γήπεδο κάνοντας λόγο για αρπαγή της περιουσίας της ΑΕΚ, ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για τη διαγραφή τους από το σωματείο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: