Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«Με κέρδισε ο Όγιος»

δοβελος2-610x3501
 Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ένα από τα μέλη της “Ημίθεος Συμμετοχών”, ο Γιάννης  Δόβελος. Μίλησε για την γενικότερη κατάσταση στην ομάδα του Ηρακλή αναφέρθηκε στον Γκιγιέρμο Όγιος για τον οποίο δήλωσε χαρακτηριστικά πως του προκάλεσε πολύ καλή εντύπωση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης  Δόβελος:
Για την ταβέρνα στην οποία μαζεύτηκαν οι παίκτες του Ηρακλή:“Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είναι Ηρακληδέας. Υποσχέθηκε πως αν η ομάδα πετύχει την άνοδο θα ψήσει 20 κατσίκια. Η ομάδα είχε αφεθεί και θέλουμε όλα τα παιδιά να νιώθουν μια ζεστασιά και να έχουν κοντά τους όσους νοιάζονται. Για να νιώσουν πως παίζουν στην πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδα και να πετύχουν τον στόχο προσπαθούμε να τους τονώσουμε το ηθικό και να πάμε όλοι μαζί ως μια οικογένεια. Τους άρεσαν αυτά και είπαν πως θα δώσουν τα πάντα για τον στόχο. Τους μίλησα, τους είπα πως οι ευθύνες όλων είναι μεγάλες, τους είπα πως ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και δε πρέπει να βρίσκεται εδώ. Πρέπει να παίζουν για την νίκη και τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια για όλους. Όταν η ομάδα κερδίζει όλοι θα είναι κοντά. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Από το Παναιτωλικό  χάσαμε για ένα δοκάρι και μέσα. Είχε γενέθλια ο Τάι, του σβήσαμε το κεράκι, του ευχηθήκαμε να τα εκατοστίσει και είναι και η γυναίκα του έγκυος. Βέβαια έπαθε θλάση και χάνει ακόμα ένα παιχνίδι. Ο κ. Όγιος έχει τις λύσεις βέβαια”.
Για τον Γκιγιέρμο Όγιος:
“Είναι ένα εξαιρετικός άνθρωπος, με μεγάλο όραμα για το ποδόσφαιρο. Έχει την λατινοαμερικάνικη νοοτροπία του νικητή από την Μπόκα Τζούνιορς. Πρέπει να έχουν την νοοτροπία όπως έχει η Μάντσεστερ. Ο κ. Όγιος είπε πως δεν πρέπει ποτέ να σκεφτόμαστε την ήττα. Από την μια ώρα που μιλήσαμε με κέρδισε. Αυτό σημαίνει πως κέρδισε και τους ποδοσφαιριστές. Με εντυπωσίασε και μου έβγαλε και πολύ θετική εντύπωση”.
Για τα οικονομικά της ομάδας:“Έχουμε πιάσει τον στόχο περίπου 55% του πρώτου στόχου. Έχουμε μαζέψει ένα κεφάλαιο για να βγάλουμε τα έξοδα. Σήμερα θα πληρωθούν οι παίκτες και δεν θα χρωστάμε τις οφειλές του Φεβρουαρίου. Επίσης θα πληρωθεί όλο το δυναμικό του Ηρακλή. Δεν θα υπάρξει κανένας απλήρωτος. Έτσι θα πάμε από εδώ και πέρα. Βέβαια, θέλουμε και άλλους φίλους του Ηρακλή γιατί δεν αρκούν μόνο αυτοί. Αρκούν για τον μήνα Μάρτιο όχι όμως για τον μήνα Απρίλιο. Χρειάζεται και η συμμετοχή του κόσμου. Στα οκτώ παιχνίδια τα εντός θέλουμε τον κόσμο”.
Για το “πόλεμο” που δέχεται ο Ηρακλής:“Βλέπω μια εμπάθεια προς την ομάδα του Ηρακλή. Όλοι μας πολεμάνε. Βγάλανε μια απόφαση για την μεταφορά των φιλάθλων που είναι επιεικώς κακή.  Θα βγάλουμε και μια ανακοίνωση. Σε άλλες ομάδες δεν γίνονται τα αντίστοιχα. Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν γίνεται να αντιμετωπίζει άλλο τον Ηρακλή και άλλο τον Παναθηναϊκό. Με τις ομάδες δεν έχουμε πρόβλημα φυσικά. Μπράβο στο Ηρακλή που κατάφερε να μην υπάρχει το απαγορευτικό”.
Για την στάση που πρέπει να έχει ο κόσμος του Ηρακλή:“Πρέπει ο κόσμος του Ηρακλή να είναι συγκρατημένος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί είμαστε στο στόχαστρο. Θέλει αγώνα και δεν πρέπει να δώσουμε αφορμές. Πρέπει ο κόσμος να έχει αυτοσυγκράτηση. Αν γίνει αυτό νομίζω όλα θα πάνε καλά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: