Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«Είναι υποχρεωμένος ο Άρης να κυνηγήσει το «θαύμα»

Υποχρεωμένος είναι ο Άρης να κυνηγήσει όσες πιθανότητες έχει για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Άκης Μάντζιος, ενόψει ΠΑΟΚ.

«Είναι υποχρεωμένος ο Άρης να κυνηγήσει το «θαύμα»
Υποχρέωση είναι για τον Άρη να κυνηγήσει όσες πιθανότητες έχει για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, ήταν η τοποθέτηση του Άκη Μάντζιου σε δηλώσεις του, ενόψει της αναμέτρησης των «κιτρίνων» με τον ΠΑΟΚ, για την 29η αγωνιστική.

Επιπλέον, ο τεχνικός του Πανθρακικού τόνισε πως είναι θλιβερό για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος, ενώ επεσήμανε πως η διαφορά των ομάδων αυτή τη στιγμή είναι τεράστια.

Τέλος, εξέφρασε τη γνώμη του για το πόσους βαθμούς χρειάζεται μια ομάδα προκειμένου να σωθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Focus Fm:

Για το ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος, αφού όλοι μας έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις δύο ομάδες να πρωταγωνιστούν και να βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αυτό δεν ισχύει φέτος, αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό, να βρίσκεται ο Άρης εδώ και δύο χρόνια σε τέτοια κατάσταση, ώστε να παλεύει για την παραμονή του. Ένα ντέρμπι όμως, είναι πάντα ντέρμπι. Έτσι, όσο η ομάδα του Άρη έχει μαθηματικές ελπίδες, είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει το ‘’θαύμα’’ της παραμονής, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι χαρακτηρίζεται ένας ήρεμος άνθρωπος και προπονητής, ρωτήθηκε και απάντησε:
«Νομίζω πως όλη η πορεία μου είναι έτσι και αυτή είναι η άποψή μου. Μόνο με ηρεμία και χωρίς να προκαλείς μπορείς να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου, ώστε να μπορέσεις και να καθιερωθείς και να έχεις διάρκεια στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Τέλος, σε ερώτηση για το όριο της σωτηρίας, ο Άκης Μάντζιος απάντησε:
«Στην αρχή της χρονιάς λέγαμε 34-35 βαθμούς. Πλέον υπάρχει πιθανότητα να πάει στους 36-37. Οι επόμενες δύο αγωνιστικές θα κρίνουν σίγουρα το όριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: