Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Παρών ο «δαίμονας» του ΠΑΟΚ!!

Με τον Νταβίντ Αγκάνθο θα υποδεχθεί ο Άρης τον ΠΑΟΚ! Ο Ισπανός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και όλοι ελπίζουν να συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Παρών ο «δαίμονας» του ΠΑΟΚ
Το καλύτερο νέο έφτασε για τον Σούλη Παπαδόπουλο. Αλλά όχι και για τον ΠΑΟΚ!

Ο Νταβίντ Αγκάνθο πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση του Άρη την Παρασκευή. Ο Ισπανός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στη διάρκεια της εβδομάδας, τίθεται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού και όλοι στο στρατόπεδο των «κιτρίνων« ελπίζουν να συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση που έχει κάθε φορά που συναντά τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς έχει σημειώσει τρία τέρματα στα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

Συν τοις άλλοις, το «παρών» έδωσε ο Πέτρος Καμινιώτης, καθώς και οι Οικονομόπουλος και Τσουμάνης.

Έτσι, πληθαίνουν οι λύσεις για τον προπονητή της ομάδας , προκειμένου να πετύχει το στόχο του, ο οποίος δεν άλλος από τους τρεις βαθμούς. Για να μπορέσει, όχι μόνο να σημειώσει μια μεγάλη νίκη επί του μεγάλου του αντιπάλου, αλλά και για να έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Football League.

Αντίθετα, δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ρουμπέν Πουλίδο και Κώστα Κοτσαρίδη, αλλά και τους Τάσο Μπακασέτα και Μαυρουδή Μουγαΐδη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν στο ματς με την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη.

Τέλος, η προετοιμασία των «κιτρίνων» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με προπόνηση στις 16:30 στο Νέο Ρούσιο και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: