Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Άνεμος αισιοδοξίας στην Πλατεία!

Μετά την αναβολή που έδωσε το Πρωτοδικείο στο αίτημα της ΠΑΕ Πανιώνιος για ορισμό νέας διοίκησης, το μέλλον του συλλόγου κρίνεται από τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου.

Άνεμος αισιοδοξίας στην Πλατεία
Αναβολή και, μάλιστα, επ' αόριστον έδωσε το Πρωτοδικείο στο αίτημα της ΠΑΕ Πανιώνιος για ορισμό νέας διοίκησης.

Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Τσάβαλος και οι συνεργάτες του παραμένουν στις θέσεις τους, έστω και τυπικά, αφού εδώ και καιρό δεν ασκούν τα καθήκοντά τους.

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Κίνησης Σωτηρίας των Νεοσμυρνιωτών παρουσιάζονται ικανοποιημένη από την παραπάνω απόφαση και πλέον περιμένουν την ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου, ώστε να καταστρώσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Όπως γράφει η SportDay, τα αποτελέσματα να γνωστοποιηθούν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται κι οι διεργασίες για την ένταξη της ομάδας σε κάποιο ευεργετικό άρθρο του πτωχευτικού κώδικα -αρκεί φυσικά να επιβεβαιωθεί ότι τα χρέη είναι διαχειρίσιμα.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, οι συγκεκριμένη άνθρωποι θα προβούν σε ανακοινώσεις, αφού εδώ και 1,5 μήνα προσπαθούν να δώσουν λύση στα προβλήματα της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: