Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Κερασμένο… στη Λίβερπουλ!!

Ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε -χωρίς να παίζει- η… Λίβερπουλ! Η Σάντερλαντ ανάγκασε σε οδυνηρή γκέλα (2-2) τη Μαν. Σίτι και την απομάκρυνε ακόμα περισσότερο απ’ την κορυφή!

Κερασμένο… στη Λίβερπουλ! (video)
Αυτές δεν ήταν «μαύρες γάτες». Ήταν… κόκκινες!

Παλεύοντας για τη δική της επιβίωση, η φιλότιμη Σάντερλαντ έβγαλε τελικά κερδισμένη τη Λίβερπουλ και αποσπώντας ισοπαλία (2-2) από τη Μάντσεστερ Σίτι, έκανε ακόμα πιθανότερη την κατάκτηση του τίτλου απ’ τους πρωτοπόρους!

Παρόλο που οι «πολίτες» έδειχναν ότι -εύκολα ή δύσκολα- θα πάρουν το εξ αναβολής παιχνίδι για την 26η αγωνιστική (προηγούμενοι μόλις στο 2’ με τον Φερναντίνιο) έχασαν τελικά τον κόσμο. Και μέσα σε δέκα λεπτά (73’-83’) είδαν τον Γουίκαμ να τους… τραβάει το χαλί κάτω απ’ τα πόδια.

Καταφέρνοντας λοιπόν μονάχα να ισοφαρίσουν στο τέλος με τον Νασρί, έχασαν κι άλλο έδαφος -ακόμα και για τη δεύτερη θέση. Διότι εξακολουθούν να απέχουν έξι πόντους απ’ την κορυφή, αλλά και τέσσερις απ’ την Τσέλσι (έχοντας πλέον ένα μόνο παιχνίδι λιγότερο).

«Εγκεφαλικό» όμως επεφύλασσε η σημερινή μέρα και στην Έβερτον. Προερχόμενα από επτά σερί νίκες, τα «ζαχαρωτά» δεν μπορούσαν να σκεφτούν τίποτα λιγότερο απ’ την… όγδοη με την Κρίσταλ Πάλας, προκειμένου να επιστρέψουν στις θέσεις του Champions League.

Η επίσης φορμαρισμένη αντίπαλός τους ωστόσο, διαφωνούσε. Και το… εξέφρασε παγώνοντας με δυο γκολ (από Πάντσιον και Νταν) το «Γκούντισον Παρκ». Ακόμα, δε, κι όταν ο Νέισμιθ μείωσε, δεν αγχώθηκε. Ξαναπήρε αέρα δυο τερμάτων με τον Ζερόμ. Κι έκανε το γκολ του Μιραλάς στο 86’ να μοιάζει… παρηγοριά για τους φίλους της Έβερτον, που η ομάδα τους (με το τελικό 2-3) έμεινε πίσω απ’ την Άρσεναλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: