Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ντουντού: «Συγνώμη από τον κόσμο μας»

Απογοητευμένος από την ήττα και τον αποκλεισμό του ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ντουντού, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο των Κρητικών.

Ντουντού: «Συγνώμη από τον κόσμο μας»
Συγνώμη από τους οπαδούς του ΟΦΗ για την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ζήτησε ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος μέσος των Κρητικών, με δηλώσεις του μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στην ανωτερότητα των «πράσινων» αλλά και στο δοκάρι του Νούνιες.

Αναλυτικά:

«Θέλαμε πολύ την πρόκριση στον τελικό. Προσπαθήσαμε, δουλέψαμε σκληρά, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πιο δυνατός σήμερα και κατάφερε να προκριθεί. Εμείς ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας, ξέρουμε πως έβλεπαν το ματς και περίμεναν να γιορτάσουν μια πρόκριση αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους.

Δεν ξέρω αν ήταν δίκαιο ή όχι το 3-0 σαν σκορ, εμείς προσπαθήσαμε πολύ για την πρόκριση, αλλά ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός σήμερα. Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τη μοίρα του αγώνα με τη φάση του Νούνιες που σταμάτησε στο δοκάρι. Έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: