Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ρόμπεν: «Η Ολλανδία χρειάζεται τον Σνάιντερ»

Την άποψη ότι ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ είναι ένας παίκτης-κλειδί για την εθνική Ολλανδίας εξέφρασε ο Άριεν Ρόμπεν, ελπίζοντας πως θα είναι μαζί του στο Μουντιάλ.

Ρόμπεν: «Η Ολλανδία χρειάζεται τον Σνάιντερ»
Καμιά αμφιβολία δεν έχει ο Άριεν Ρόμπεν για τον Γουέσλεϊ Σνάινετρ και για αυτό τονίζει πως η Ολλανδία τον χρειάζεται στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο προπονητής της ομάδας, Λουίς Φαν Χάαλ, είχε εκτιμήσει προ ημερών πως θα είναι ρίσκο για εκείνον να πάρει τον άσο της Γαλατασαράι μαζί του στην Βραζιλία.

«Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Το έχω ήδη πει και παλιότερα αυτό και δεν είναι μυστικό το πώς αισθάνομαι για τον Γουέσλεϊ», ανέφερε ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Όταν παίζει στο δικό του επίπεδο και είναι σε φόρμα, όπως τώρα, ο Γουέσλεϊ είναι ένας παίκτης που δίνει το κάτι παραπάνω. Το χρειάζεσαι αυτό στο Μουντιάλ».

Ο μέσος της Μπάγερν συμπλήρωσε: «Ο Γουέσλεϊ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης όταν είναι στα καλύτερά του και πρέπει να έχουμε αυτό το πλεονέκτημα» και κατέληξε:

«Είμαι φαν του Γουέσλεϊ. Φυσικά, δεν πρέπει να τον συγκρίνουμε με τον παίκτη που ήταν πριν τέσσερα χρόνια. Έχουμε προχωρήσει και τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε. Αλλά και πάλι προσθέτει κάτι στην Ολλανδία». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: