Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Κάουν: «Πιστεύω όλη η σειρά θα είναι πολύ δύσκολη»

Μια δύσκολη συνέχεια προέβλεψε ο Σάσα Κάουν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα ματς της προημιτελικής σειράς με τον Παναθηναϊκό που απομένουν, αφότου οι Ρώσοι έκαναν το 1-0.

Κάουν: «Πιστεύω όλη η σειρά θα είναι πολύ δύσκολη»
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας χρειάστηκε την παράταση αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση του Παναθηναϊκού στο πρώτο μεταξύ τους ματς στη Μόσχα για τα προημιτελικά της Euroleague. Ο Σάσα Κάουν των γηπεδούχων πήρε μια… γεύση ενώ έκανε πρόβλεψη για τη συνέχεια λέγοντας πως και τα ματς που θα ακολουθήσουν θα είναι εξίσου δύσκολα.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε καλή δουλειά και δεν μας επέτρεψε να πλησιάσουμε πολύ κοντά στο καλάθι. Έπρεπε να επιχειρήσουμε πολλά περιφερειακά σουτ και με πολλές βοήθειες προστάτευσαν τη ρακέτα τους. Ελπίζω στο δεύτερο παιχνίδι να βρούμε τρόπο να εκμεταλλευτούμε την υπεροχή μας κάτω από το καλάθι γιατί σε αυτό δεν καταφέραμε να τροφοδοτήσουμε τους ψηλούς μας», είπε ο Ρώσος σέντερ και συνέχισε:

«Αμφότερες οι ομάδες παίζουν έχοντας ως βάση την άμυνά τους. Και είναι μάλιστα ανάμεσα στις καλύτερες στην Euroleague σε αυτόν τον τομέα. Το τέλος ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Χαίρομαι που καταφέραμε να οδηγήσουμε το ματς στην παράταση και εκεί να κερδίσουμε. Ο Σόνι Ουίμς πέτυχε ένα σημαντικό καλάθι για εμάς. Πιστεύω όλη η σειρά θα είναι πολύ δύσκολη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: