Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Μίτσελ: «Δεν αξίζει η Ελλάδα αυτή την εικόνα»

Απογοητευμένος από όσα έγιναν στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Μίτσελ, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως είναι προτιμότερο που έχασε η ομάδα του από το να κινδυνέψει περισσότερο η αποστολή του Ολυμπιακού.

Μίτσελ: «Δεν αξίζει η Ελλάδα αυτή την εικόνα»
Εμφανώς απογοητευμένος, όχι τόσο από την ήττα αλλά από τα όσα αντίκρισε στην Τούμπα και όσα βλέπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ο Μίτσελ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

«Είναι γελοίο να μιλάμε για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Αυτό που έγινε σήμερα δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Το παιχνίδι άρχισε 80 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα και όλα αυτά που βλέπαμε δεν έχουν σχέση με τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Καταλαβαίνω το διαιτητή. Κι εγώ είχα την ίδια επιθυμία να τελειώσει το παιχνίδι. Γιατί εκτός από προπονητής ποδοσφαίρου είμαι άνθρωπος. Αν είχαμε πετύχει γκολ ή αν είχαμε προκριθεί, θα μπορούσαν να έχουν συμβεί πολλά άσχημα πράγματα. Ακόμη κι έτσι συνέβησαν πολλά άσχημα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είδαμε ποδοσφαιριστές να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μας βρίζουν. Είναι η πρώτη φορά που χάνω ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και το προτιμούσα. Γιατί σημασία έχει η υγεία των ποδοσφαιριστών και των μελών της αποστολής. Υπήρχαν στιγμές που φοβήθηκα», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

«Αυτό που είδαμε δεν αξίζει σαν εικόνα στην Ελλάδα. Είναι μια πολύ κακή εικόνα για τη χώρα, που πραγματικά έχει πολλά όμορφα πράγματα να παρουσιάσει. Κι αυτό σας το λέει ένας άνθρωπος που μιλά για την ελληνική φιλοξενία και το πόσο καλοί είναι οι Έλληνες τόσο απέναντι σε μένα όσο και στην οικογένειά μου», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: