Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Γεωργιάδης: «Άθλος αυτό που κάναμε»

Περήφανος για την ομάδα του και τη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης αφήνοντας αιχμές για τη διαιτησία.

Γεωργιάδης: «Άθλος αυτό που κάναμε»
Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Σίγουρα δεν έγινε όμορφο παιχνίδι. Προκρίθηκε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Είχαμε πιο καθαρές ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό που απείλησε μόνο μια φορά στο τέλος. Είναι πολύ δύσκολο να περάσεις μέσα από δύο παιχνίδια τον Ολυμπιακό με τις καταστάσεις που ζούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκαν μόνο 17 λεπτά. Μετά το γκολ που πετύχαμε δεν πήραμε ένα φάουλ και αμέσως μετά σφυρίχτηκαν επτά φάουλ έξω από την περιοχή μας. Γι’ αυτό είναι άθλος αυτό που έγινε. Συγχαρητήρια στους παίκτες και χαίρομαι που θα βρεθούμε μετά από πολλά χρόνια σε έναν τελικό, αλλά δεν πανηγυρίζω, γιατί στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Μόνο τότε μπορούμε να πανηγυρίζουμε», ανέφερε.

Κληθείς να σχολιάσει όσα δυσάρεστα συνέβησαν, είπε: «Δεν μπορώ να πω πολλά από τη θέση που είμαι. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, αν έγινε. Έχω ζήσει πολλά σαν παίκτης, στο Καραϊσκάκη, στη Λεωφόρο, στο Χαριλάου, στην Τούμπα… Θα πρέπει να σκεφτούν αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο γιατί φτάσαμε εδώ και γιατί παρεκτρέπονται οι οπαδοί απέναντι σε μια συγκεκριμένη ομάδα».

Σχετικά με την καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα, τόνισε: «Εμείς ήμασταν ήρεμοι στην αρχή. Οι παίκτες μας εκνευρίστηκαν. Από ό,τι καταλαβαίνω το παιχνίδι άργησε να αρχίσει γιατί υπήρχαν ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού. Είχε δώσει εντολή ο διαιτητής να καθαριστεί ο πάγκος, καθαρίστηκε και μετά ζήτησε να αλλάξουμε πάγκος. Αν ο πάγκος είναι καθαρός, μπορούμε να κάτσουμε κι εμείς κι ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω αν επηρεάστηκαν οι ομάδες. Πάντως εμείς πριν λίγες μέρες στο Χαριλάου επί 90 λεπτά δεχόμασταν αντικείμενα και δεν έγινε τίποτα. Αυτά που έγιναν σήμερα δεν έχουν καμία σύγκριση με όσα έγιναν στο Χαριλάου απέναντί μας».

Μιλώντας για τις αψιμαχίες ποδοσφαιριστών, τόνισε: «Δεν είναι όμορφα πράγματα αυτά. Έχουν μπροστά τους ένα Μουντιάλ. Θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο ήρεμοι. Αυτά βέβαια συμβαίνουν και αλλού, έχουμε δει αντίστοιχα επεισόδια στους αγώνες της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ».

Για την απουσία των Νάτχο, Αθανασιάδη και Κατσουράνη από τον τελικό, είπε: «Ο Νάτχο δεν έκανε τίποτα και αποβλήθηκε, ο Αθανασιάδης δεν έκανε τίποτα και πήρε κίτρινη… Ο Κατσουράνης έφταιγε και αποβλήθηκε. Ακόμη κι έτσι χάσαμε τρεις παίκτες. Είναι σημαντικοί παίκτες και λυπάμαι που δεν θα τους έχουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε με όσους αγωνιστούν. Αυτή είναι η σκέψη μας».

Τέλος, για το γεγονός ότι κατέκτησε δύο Κύπελλα με τον ΠΑΟΚ σαν ποδοσφαιριστής, είπε: «Το θέμα δεν είμαι εγώ. Είμαι ευγνώμων που θα είμαι στον τελικό ως μέλος του ΠΑΟΚ. Συνήθως δεν χάνω τελικούς. Αν ήμουν ποδοσφαιριστές, θα ήξερα το αποτέλεσμα. Τώρα σαν προπονητής εύχομαι να το κάνουν οι παίκτες μου και θα το κάνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: