Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Αντσελότι: «Το αξίζαμε»

Πέρα για πέρα δίκαια είναι Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ, όπως δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη νίκη με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα.

Αντσελότι: «Το αξίζαμε»
Πανάξια κατέκτησε το Κύπελλο η Ρεάλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα όπως δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το αξίζαμε. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα και δικαιωθήκαμε για τους κόπους μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα μετρά. Αυτός ο τίτλος πέρα από τη σημασία του μας τονώνει την αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το Champions League», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Για την απόδοση του Γκάρεθ Μπέιλ και το νικητήριο τέρμα, ανέφερε: «Σίγουρα είναι το πιο σημαντικό γκολ που έχει πετύχει. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έκανε γενικά πολύ καλό παιχνίδι, όπως όλοι οι παίκτες μου. Αγωνιστήκαμε σαν ομάδα. Για να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα είναι απαραίτητο αυτό και το καταφέραμε».

Τέλος, στάθηκε στο εορταστικό κλίμα του «Μεστάγια». «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων. Είμαι πολύ χαρούμενος που βίωσα αυτό το πανηγυρικό κλίμα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: