Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

«Δεν θα αποτελέσω εμπόδιο για την ΑΕΚ»

Με γραπτή του δήλωση ο Χάρης Οικονομόπουλος τονίζει ότι δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια της ΑΕΚ για έγκαιρη εκκαθάρισής της και τη δημιουργία νέας ΠΑΕ.

«Δεν θα αποτελέσω εμπόδιο για την ΑΕΚ»
Χωρίς να αποκαλύψει την εμπιστευτική συνομιλία που είχε την Μεγάλη Δευτέρα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Χάρης Οικονομόπουλος απαντά σε όσους τον κατηγορούν ότι στέκεται εμπόδιο στην προσπάθεια της ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισής της και για την συμμετοχή της νέας ΠΑΕ στο πρωτάθλημα της Football League.

Μάλιστα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της «Ένωσης» προκαλεί με στοίχημα όποιον αμφισβητεί τις κινήσεις του.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του κ. Οικονομόπουλου στην ηλεκτρονική έκδοση της «Ελευθεροτυπίας» και στην εφημερίδα

Αντί σχολίου σε όσα αναφέρονται σήμερα σχετικά με δεσμεύσεις αναφορικά με την εκχώρηση και την εκκαθάριση προτείνεται σε όποιους από την οικογένεια της ΑΕΚ ενδιαφέρονται και μπορούν το ακόλουθο δημόσιο στοίχημα:

Είναι εμφανές ότι μετά την εκχώρηση της απαίτησης της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο και την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης δεν μπορώ να προσδοκώ, ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου, από την υπόθεση που χειριζόμαστε επί δέκα χρόνια ούτε την ελάχιστη συμφωνημένη αμοιβή επιτυχίας του €1.500.000, ούτε τε τα έξοδα που πραγματοποιήσαμε. Καθώς ο χρόνος που χρειάζεται για την είσπραξη των χρημάτων για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τα παραπάνω διακόπτεται. Με δική μου συμφωνία. Ενώ θα μπορούσε και να μη διακοπεί.

Όποιοι λοιπόν, τυχόν, την αμφισβητούν ή χρειάζονται δεσμεύσεις ότι:
1. η εκχώρηση των απαιτήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά Ψωμιάδη προς το Δημόσιο θα ολοκληρωθεί έγκαιρα και/ή

2. εγώ δεν θα αποτελέσω εμπόδιο στην έγκαιρη ολοκλήρωση της εκκαθάρισής της για την συμμετοχή της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα, ας στοιχηματίσουν δημόσια μαζί μου τη χρηματοδότηση κάθε εργαζόμενου την 5η Μαίου στην έκδοση της Ελευθεροτυπίας με το ποσό των 10.000 € για τη συμμετοχή κάθε τέτοιου εργαζόμενου σε ισόποση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της "Τρίτη Όψη Εκδόσεις Α.Ε".

Όπως σε εμένα κοστίζει η τήρηση των λόγων μου, ας πληρώσει ισόποσα όποιος την αμφισβητεί ή απαιτεί δεσμεύσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: