Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΠΑΟ μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!

Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα, μέσα από τα χέρια του έφυγε η νίκη και κατέληξε στην ΤΣΣΚΑ.


ΠΑΟ μπορείς, μπορείς να προκριθείς
Στην κανονική περίοδο οι πράσινοι ήταν αγκαλιά με το μπρέικ, αλλά στο τέλος έκαναν όλα τα λάθη μαζεμένα.

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς. Η ρωσική ομάδα είχε τεράστιο πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού και στην κυκλοφορία της μπάλας, η άμυνα των πρασίνων πίεσε και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην ΤΣΣΚΑ. Οι γηπεδούχοι ήταν κακοί ομαδικά, στηρίχθηκαν ως επί το πλείστον σε ατομικές ενέργειες, με τον Ουίμς κύριο εκφραστή στην επίθεση.
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, πίεσε σωστά πάνω στην μπάλα, έπαιξε ως ομάδα και αντιστάθμισε το πρόβλημα στα ύψη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Διότι το ρόστερ του είναι σαφώς πιο κοντό, όχι μόνο στις θέσεις των ψηλών, αλλά και στην περιφέρεια.
Η εξαιρετική δουλειά του Ματσιούλις, ήταν ο καλύτερος του Παναθηναϊκού, ήταν το κλειδί της καλής εμφάνισης των πρασίνων, που έχασαν μόνο στην πρώτη περίοδο, πέραν βέβαια της παράτασης. Δικό του παιχνίδι έχασε ο Παναθηναϊκός, που είχε την ευκαιρία στην κανονική διάρκεια να καθαρίσει το ματς. Πολύ πριν από την τελευταία επίθεση, που ουσιαστικά δεν την εκμεταλλεύτηκε. Η φάση θύμισε τον ημιτελικό της Κωνσταντινούπολης γιατί και τότε και τώρα δεν έγινε επίθεση. Τώρα σούταρε από τα 8 μέτρα υπό πίεση ο Μπράμος, αλλά οι προϋποθέσεις ήταν καλές. Απλά πέταξε την μπάλα.
Κρίμα για τον Παναθηναϊκό, που ήταν διαβασμένος και άξιζε τη νίκη. Είχε μεν σημαντική απουσία με τον Τεόντοσιτς η ΤΣΣΚΑ, αλλά κι άλλες ομάδες έχουν παρουσιαστεί με σημαντικές απουσίες, αλλά οι αντίπαλοι δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν χάρη στις εκρήξεις του Ουίμς, όμως αν δεν επιστρέψει ως την Παρασκευή ο Τεόντοσιτς, θα έχουν πρόβλημα. Και παρά το ατυχές αποτέλεσμα, ισχύει ένα διαχρονικό σύνθημα. «ΠΑΟ μπορείς, μπορείς να προκριθείς».

Πηγή:Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: