Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Χριάπα: «Προστάτεψαν καλά το καλάθι τους»

Ο Παναθηναϊκός έκανε το παιχνίδι του κοντά στη ρακέτα και σύμφωνα με τον Βίκτορ Χριάπα αυτό ήταν το στοιχεία που δυσκόλεψε την ΤΣΣΚΑ να φτάσει στη νίκη και μαζί στο 1-0 της προημιτελικής σειράς.

Χριάπα: «Προστάτεψαν καλά το καλάθι τους»
Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε στην παράταση του Παναθηναϊκού στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά της Euroleague και έκανε το 1-0 στο σειρά με τον Βίκτορ Χριάπα να εξηγεί πως τα πράγματα κάθε άλλο παρά εύκολα ήταν για τους Ρώσους…

«Δεν πήραμε πολλά ελεύθερα σουτ. Τα τρίποντα πάντα παίζουν ρόλο ειδικά σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Euroleague, aαμυντικά. Στο πρώτο μισό ο Παναθηναϊκός έχασε όλα τα τρίποντα που επιχείρησε και αυτός μας έδωσε πλεονέκτημα 10-12 πόντων, όμως τα πράγματα άλλαξαν και ανέβασαν ρυθμό», είπε ο 31 ετών φόργουορντ και συνέχισε:

«Δεν ήμασταν πολύ καλοί σήμερα κοντά στη ρακέτα. Ο Νέναντ Κρστιτς και ο Σάσα Κάουν δεν έβαλαν τους πόντους που συνηθίζουν. Βέβαια αυτό οφείλεται στην παρουσία του Στεφάν Λάσμε και του Τζέιμς Γκιστ που προστάτεψαν καλά το καλάθι τους και μας οδήγησαν στο να παίξουμε μακριά από το καλάθι κάτι που εξυπηρετούσε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: