Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Η Ελλάδα και η Τούμπα ποτέ δεν πεθαίνουν!!

Είμαστε τυχεροί. Έχουμε το προνόμιο να ζούμε στην πιο γελοία χώρα της Ευρώπης. Η καλύτερή μας! Άσε τους άλλους Ευρωπαίους με τη σοβαρότητά τους, τους μονοχνωτους και ξενέρωτους. Για μία ακόμα φορά δείξαμε τι σημαίνει Γιορτή του ποδοσφαίρου σε ματς ανάμεσα δύο δημοφιλέστατων ομάδων μας. Αυτά που κάποιοι άλλοι κάνουν στην Αίγυπτο προχθές, στη Συρία χθες, στην Ουκρανία σήμερα, με ξεσηκωμούς και νεκρούς, εμείς τα στήνουμε στο γήπεδο.
Μέγας τελετάρχης της Γιορτής στην Τούμπα ο διαιτητής Μάνταλος που τα διέλυσε όλα. Που επέτρεψε τα πάντα. Ακόμα και αυτά της πιο απίθανης ποδοσφαιρικής φαντασίας από τους Μαου-Μαου. Πρωταγωνιστές αντάξιοι της εν λόγω Γιορτής, με μια επίδειξη ασύλληπτου τσογλανισμού διεθνείς ποδοσφαιριστές, και γαμώ πιο χουλιγκάνοι από τους θεατές. Να ξέρουμε, δηλαδή, ποιους στέλνουμε στο Μουντιάλ.
Εβδομηντα πέντε λεπτά καθυστέρησε το παιχνίδι για να ξεκινήσει. Ούτε στην Ταγκανικα. Όργια. Κι όσο τον έπαιρνε το κοράκι προσπαθούσε να κρατήσει το παιχνίδι με καθυστερήσεις στο τέλος.
Αγωνιστικά πως πήγε ο ημιτελικός; Σε παρακαλώ. Ο αποδυτηριάκιας δεν απευθύνεται σε κάφρους.

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΙΒΑΝ και Ζαγόρ στην Τούμπα, γράφει ο apodytiriakias.gr

Τη δουλειά στην Τούμπα έπρεπε να την καθαρίσει ο Ζαγοράκης. Δεν κατάλαβα. Τσάμπα τον έβαλε ευρωβουλευτή στη λίστα ο Σαμαράς. Να έπιανε επιτόπου καθήκοντα ο Θόδωρος χωρίς το ντουφέκι του, έφτανε το κύρος του, ώστε να προλάβει τις αηδιαστικές εικόνες που διέσυραν στην Ευρώπη, ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, αλλά τους Έλληνες και την Ελλάδα.
Κι αν δεν μπορούσε μόνος του να τα καταφέρει ο Ζαγοράκης, ας ζητούσε ενίσχυση από τον σύντροφο  Χριστοδουλόπουλο, τον άλλο υποψήφιο ευρωβουλευτή, άσχετο αν κατεβαίνει με άλλη φανέλλα. Και ο τραγουδιστής για την Ελλάδα, ρε γαμώτο, επιστρατεύθηκε στην μάχη της Ευρώπης.
Αμ ο άλλος, ο Ιβάν, ο «ισχυρός άνδρας», λέει, του ΠΑΟΚ μπουκάρησε στον αγωνιστικό χώρο για να βάλει μια τάξη. Τι σόι ισχυρός είναι όταν και αυτός έχει  δύναμη όσο μία σκνίπα στην κόλαση της Τούμπας.
Τα χειρότερα βέβαια ακολούθησαν. Θα επανέλθω.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: