Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Πιθανότατα εκτός ο Περπέρογλου!!

Ο Στράτος Περπέρογλου ταλαιπωρείται από ίωση, η οποία τον κατέβαλε από χθες, και είναι εξαιρετικά αμφίβολη ως απίθανη η συμμετοχή του στον δεύτερο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ τη Μεγάλη Πέμπτη.

Πιθανότατα εκτός ο Περπέρογλου
Δεν έφτανε στον Ολυμπιακό το 0-1 στη σειρά των play offs από τη Ρεάλ, κινδυνεύει να χάσει και τον πιο έμπειρο παίκτη του στη θέση «3». Ο Στράτος Περπέρογλου ταλαιπωρείται από ίωση με υψηλό πυρετό και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, τη Μεγάλη Πέμπτη (20:00), αλλά και σε περίπτωση που το κάνει σε τι κατάσταση θα είναι.


Μάλιστα ο διεθνής άσος, που δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης αφού είχε 38,5 πυρετό, παρουσίασε από τη Μεγάλη Τρίτη τα συμπτώματα και επέμενε ο ίδιος να αγωνιστεί. «Ήταν λάθος μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που στάθηκε πάντως στη θέληση του παίκτη να μη χάσει αυτό το ματς.

Εφόσον ο Περπέρογλου δεν είναι σε θέση να προσφέρει, το βάρος θα μοιραστούν για τη θέση «3» οι Παπαπέτρου και Λοτζέσκι ενώ λογικά τη θέση του στην δωδεκάδα, θα πάρει ο Κατσίβελης. Από εκεί και έπειτα η προπόνηση του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα προβλήματα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: