Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Καυτή ατμόσφαιρα στο «Palacio De Deportes»

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα στις εξέδρες του «Palacios De Deportes» για τον πρώτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό και το www.sport-fm.gr σας μεταφέρει τον παλμό.

Καυτή ατμόσφαιρα στο «Palacio De Deportes»
Η τεράστια αγωνιστική δυναμική της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος, είναι από όλους αποδεκτή. Το γεγονός ότι η «βασίλισσα» δεν έχει ηττηθεί στο γήπεδό της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα μέσο όρο διαφοράς 22-23 πόντους τα λέει όλα. Η χθεσινή βραδιά του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας πάντως, απέδειξε περίτρανα και έναν ακόμα λόγο για τον οποίο οι παίκτες του Λάσο παίρνουν έξτρα ώθηση στο γήπεδό τους.

Αυτός, δεν είναι άλλος από την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της… Στο ματς με τους πρωταθλητές Ευρώπης, δεκατρείς χιλιάδες κόσμου βοήθησαν σημαντικά την Ρεάλ, ακόμα και στο σημείο που ο Ολυμπιακός έφερε στα ίσια το παιχνίδι και έδειχνε έτοιμος για τη πλήρη ανατροπή. Κρατώντας σημαίες που η διοίκηση είχε προνοήσει να τοποθετήσει σε κάθε κάθισμα, με καραμούζες, τρομπέτες, αλλά κυρίως πολύ φωνή, οι μαδριλένοι «έσπρωξαν» την ομάδα τους προς το 1-0 και έφυγαν από το γήπεδο ευχαριστημένοι.

Το www.sport-fm.gr έχει τα πλάνα και σας δίνει κλίμα από τα όσα έγιναν στο «Palacio De Deportes»:


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: