Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ferrari: «Δουλεύουμε στο 100%, αλλά θέλουμε χρόνο»

Την άποψη ότι η Ferrari ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βελτιώσει τη φετινή εικόνα της εξέφρασε ο αρχιμηχανικός, Πατ Φράι.

Ferrari: «Δουλεύουμε στο 100%, αλλά θέλουμε χρόνο»
Πίστωση χρόνου από τους φίλους της Ferrari ζήτησε ο Πατ Φράι ώστε η σκουντερία να καταφέρει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αρχιμηχανικός της ιταλικής ομάδας τόνισε πως μετά το γκραν πρι του Μπαχρέιν όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν οδηγήσει τη Ferrari σε ένα υποτονικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν.

Ο Φράι ακόμη αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της ομάδας που δεν είναι άλλες από το να γίνουν η δεύτερη καλύτερη ομάδα, πίσω από την Mercedes.

«Το διάστημα μετά τον αγώνα στο Μπαχρέιν δουλέψαμε πολύ σκληρά και ήταν μια δύσκολη περίοδο για εμάς. Εξετάσαμε όλα τα σημεία του μονοθεσίου και τις αεροδυναμικές βελτιώσεις. Δουλεύουμε όσο πιο σκληρά γίνεται για να μειώσουμε τη διαφορά με τις κορυφαίες ομάδες, με την Mercedes να βρίσκεται μπροστά από τους υπόλοιπους. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Οι μηχανικοί μας δουλεύουν στο 100%, αλλά σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Προτεραιότητα μας είναι να γίνουμε η δεύτερη καλύτερη ομάδα. Ερευνούμε το μονοθέσιο και θέλουμε σε κάθε αγώνα να κάνουμε και ένα μεγάλο βήμα», ήταν τα λόγια του αρχιμηχανικού της σκουντερία.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: