Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Με 15 παίκτες η αποστολή του Άρη για το Πράβετς!

Με 15 (!) ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Πράβετς της Βουλγαρίας ο Άρης, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 14 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ανακοίνωσε την αποστολή για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου μέχρι τις 14 Αυγούστου θα διεξαχθεί –για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Την αποστολή της ομάδας μας, που θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου για το αθλητικό κέντρο της γειτονικής χώρας, την αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καλογεράκης, Μπαϊμάκης, Γκελής, Γιαννίτσης, Νικολόπουλος, Μαζουλουξής, Ψυχογιός, Λιόνης, Σιανά, Λεμονής, Τσιάρας, Γκόλιας, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Καπνίδης, Ρένια, Βασιλόπουλος, Ντούγκας, Χουζούρης, Φουρτζίου (οι τέσσερις τελευταίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ).

Ο Νίκος Κουσίδης έμεινε τελικά εκτός αποστολής. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πρόσθια επιφάνεια του γονάτου και το οποίο του δημιουργεί ενοχλήσεις, το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αποστολή του ΑΡΗ (αποτελείται από 33 άτομα συνολικά), που αναμένεται αύριο το μεσημέρι του στο Πράβετς.

Θα διαμείνει και πάλι στοξενοδοχείο Riu Pravets Golf & Spa Resort, το οποίο βρίσκεται στις όχθες μιας τεχνητής λίμνης και διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ για το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση επί βουλγαρικού εδάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: