Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ντομίνγκες: «Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια αυτό με την Σίτι»

Μεγάλη σημασία στο αποψινό φιλικό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι έδωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες μιλώντας στη Nova επισημαίνοντας ότι στα παιχνίδια του τουρνουά ICC ο Ολυμπιακός «μετρά» τις δυνάμεις του.

Ντομίνγκες: «Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια αυτό με την Σίτι»
Ως ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στην τρέχουσα προετοιμασία του Ολυμπιακού χαρακτήρισε αυτό με την Μάντσεστερ Σίτι ο Τσόρι Ντομίνγκες σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επεσήμανε ότι όλοι στην ομάδα θέλουν να δείξουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας στην βραδινή αναμέτρηση και υπογράμμισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στο τουρνουά αυτό, δίδεται η ευκαιρία στους παίκτες του Ολυμπιακού να μετρήσουν τις δυνάμεις απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσόρι Ντομίνγκες στην κάμερα της Nova:

Για το αν αυτό με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι το πιο δύσκολο φιλικό στο τουρνουά:

"Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα με την έννοια ότι τα αντιμετωπίζουμε με τη μέγιστη σοβαρότητα και θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ίσως είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια γιατί είναι από τα τελευταία της προετοιμασίας και θέλουμε να δείξουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο".

Για τη σημασία που έχει το γεγονός ότι το τουρνουά παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο:

"Είναι σημαντικό για μας το ότι δείχνουμε καλή εικόνα σε όλο τον κόσμο αλλά το πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα παιχνίδια για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Φυσικά είναι καλό για μας το γεγονός ότι το τουρνουά το βλέπει όλος ο κόσμος, όμως το πιο σημαντικό είναι το ότι έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης".

Για το αν ο ίδιος θα είναι καλύτερος τη νέα σεζόν:

"Πάντα προσπαθώ να δουλεύω όσο πιο πολύ μπορώ και να βελτιώνομαι. Ο στόχος μου είναι πάντα να δείχνω όλο και καλύτερο πρόσωπο. Όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου βγει κάτι ή όχι. Η ιδέα είναι αυτή, να προπονούμαι όσο καλύτερα μπορώ και μακάρι με τη βοήθεια του Θεού να κάνω μία ακόμα καλύτερη χρονιά από την περσινή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: