Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Η αποστολή για Καρπενήσι!

Το πρωί στις 8:30 αναχωρεί από τη Μίκρα για το Καρπενήσι η αποστολή του Ηρακλή.
Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων που θα βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο μέχρι τις 14 του μήνα.

Αναλυτικά:

"Από τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία στο Καρπενήσι, η οποία αρχίζει στις 2 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 14 του μήνα. Τερματοφύλακες: Huanderson, Παπαθανασίου, Χατζηβασιλάκης. Αμυντικοί: Σμίλτος, Μουχαλης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμάντας, Βαλεριάνος, Στάμου, Μπαρτολίνι. Μέσοι: Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Bamba, Ρομάνο, Κυριακίδης, Στεφανίδης, Ζαμπάζης. Επιθετικοί: Λουκίνας, Πέρονε, Πασάς, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης.

Αρχηγός αποστολής είναι ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης και εκτός του προπονητή της ομάδας Νίκου Παπαδόπουλου συμμετέχουν ο γυμναστής Νίκος Αμανατίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Φώτης Γκιζέλης, ο γιατρός Μάκης Παπασούλης, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Τσιολακίδης, οι μασέρ Θόδωρος Γρηγοριάδης και Γιώργος Ροδίτης, οι φροντιστές Γιώργος Σιάγκας και Φάνης Τσιαπαλίνας και ο υπεύθυνος τύπου γραφείου της ΠΑΕ Γιάννης Δέλκος".
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: