Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

«Νωρίς για στόχους»

20140729_222341-610x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βασίλης Ανατολίτης. Μίλησε για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα και τόνισε πως είναι ακόμα νωρίς για να ορίσει στόχους.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Ανατολίτης:
Για το πώς προέκυψε η περίπτωση του Απόλλωνα:
“Έχει εδώ και δύο χρόνια που είχα σχέσεις με τον κ. Χαραλαμπίδη και πέρυσι ήμουν κοντά στην ομάδα ως αρχηγός. Μετά από κουβέντα μου έγινε πρόταση να αναλάβω. Σκέφτηκα τρεις μέρες ,έβαλα κάτω τα πράγματα και μου ήρθε το όραμα. Θα ξεκινήσουμε και μέσα από μια οικουρημένη ΠΑΕ θα πετύχουμε τους στόχους της. Παρόλο που άλλαξαν τα ηνία δεν άλλαξε κάτι στα γραφεία ούτε υπαλληλικά ούτε με κάποιον άλλον τρόπο. Είναι μια συνέχεια του έργου του κ. Χαραλαμπίδη”.
Για το αν πήρε τον Παπαδόπουλο:
“Ο Παπαδόπουλος ο τερματοφύλακας έχει υπογράψει, είναι αλήθεια”.
Για τους στόχους της ομάδας:
“Προσπαθούμε να χτίσουμε αγωνιστικά μια ομάδα από το μηδέν. Οι κινήσεις που έχουμε κάνει είναι καλές, είμαι ευχαριστημένος και θα πρέπει να χτιστούν τα 3/4 για να μιλήσουμε για στόχους. Φέτος για να σωθείς πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Είναι στο Βόρειο όμιλο ο Ηρακλής, ο Άρης, ο Ολυμπιακό Βόλου και πολλές άλλες ομάδες. Είναι νωρίς να βάλουμε στόχο. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και ανάλογα το ρόστερ θα πάμε για το κάτι παραπάνω”.
Για την προσπάθεια να είναι ο Απόλλων στα κέντρα αποφάσεων:
“Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στα κέντρα αποφάσεων. Ήμουν κοντά στο Πέτρο Θεοδωρίδη στον Πανσερραϊκό και είχαμε πετύχει τον στόχο μας. Θέλω να πιστεύω πως διοικητικά θα είμαστε καλά”.
Για τον κόσμο:
“Το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι ο κόσμος. Σε ένα άδειο γήπεδο δεν μπορείς να παίξεις. Το κλίμα είναι καλό, υπάρχει πολύς κόσμος κοντά μας και θα ανταποδώσουμε και εμείς την θέληση που υπάρχει για την Σούπερ Λιγκ”.
Για τον Αλέξη Αλεξίου:
“Είναι κομμάτι από την ιστορία του Απόλλωνα. Το ίδιο και ο κ. Ζαμπρόπουλος. Για εμένα το ότι κάποιος έχει φορέσει την φανέλα και ξέρει την ιστορία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το τι μπορεί να προσφέρει”.
Για το αν θα επιστρέψουν παίκτες που είχαν αγωνιστεί αργότερα:
“Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό”.
Για τα πολλά ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που θα έχει η Φούτμπολ Λιγκ:
“Πιστεύω θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Θεσσαλονίκη. Είναι ιστορικές ομάδες και θα θυμηθούμε ντέρμπι από τα παλιά”.
Για το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία:
“13 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Η ομάδα θα επισκεφτεί στις 15 Αυγούστου την Παναγία Σουμελά”.
Για τις τελευταίες μεταγραφές:
“Σήμερα κάναμε άλλες δύο μεταγραφές, τον Κορούπη του Ηρακλή και τον Δήμου από τον Αιγινιακό. Θα κοιτάξουμε να παντρέψουμε την εμπειρία και τον ενθουσιασμό έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: