Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

«Κιτρινόμαυρα» αποκαλυπτήρια!

Το πρώτο της φιλικό δίνει σήμερα η ΑΕΚ της Football League, η οποία αντιμετωπίζει στα πηγάδια την Skoda Ξάνθη.

«Κιτρινόμαυρα» αποκαλυπτήρια
Την πρώτη γεύση από την ΑΕΚ της νέας σεζόν θα πάρουν οι οπαδοί της ομάδας, αφού σήμερα θα παίξει στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη (18:45, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά από δύο εβδομάδες από την έναρξη της προετοιμασίας οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» θα βγουν στο γήπεδο και να δείξουν τα πρώτα δείγματα από τη δουλειά που έχει γίνει αυτές τις μέρες.

Σαφώς η εικόνα του «Δικεφάλου» θα είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν, αφού το ρόστερ είναι πιο δυνατό από τα δεδομένα της Football League με στόχο να πάρει… αέρα την άνοδο για τη Σούπερ Λίγκα.

Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας. Αναμένεται να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές και δύο διαφορετικές διατάξεις., αφού σκοπεύει να παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και 4-3-3.

Πώς θα παίξει η ΑΕΚ

Ο Ανέστης αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Μπακάκης, αριστερά ο Πεταυράκης (ο Σοϊλέδης απουσιάζει), με τους Κολοβέτσιο και Σαρρή να παίζουν στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή οι Ρόβας-Κορδέρο, ως αμυντικοί μέσοι, με τον Ανάκογλου μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο, τον Πλατέλλα δεξιά, τον Μάνταλο αριστερά και τον Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή είναι και ο Ελντερ Μπαρμπόσα, παρότι ο Πορτογάλος έφθασε μόλις χθες στην Ελλάδα και μετράει μόλις τρεις προπονήσεις. Βεβαίως, μένει να φανεί αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής ή απλά τον πήρε μαζί του για να ενσωματωθεί πιο γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα.

Οσο για την αποστολή, αυτή περιλαμβάνει τους Βούρα, Ανέστη, Ανάκογλου, Γεωργέα, Γροντή, Μπακάκη, Πεταυράκη, Ρόβα, Σαρρή, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Σβάρνα, Κορδέρο, Φαγέ, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Μάνταλο, Ντ' Ακόλ, Πλατέλλα, Αραβίδη, Ντούνη Μ., Τζανετόπουλο και Τσεβά.

Στην Αθήνα έμεινε ο τραυματίας Σοϊλέδης και ο Καραγκιολίδης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: