Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Μετρούν αντίστροφα για Τζεμπούρ!!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για τν επισημοποίηση της μεταγραφής του Ράφικ Τζεμπούρ στον ΑΠΟΕΛ, με τη SportDay να αποκαλύπτει το deal της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Μετρούν αντίστροφα για Τζεμπούρ
Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Ράφικ Τζεμπούρ στον ΑΠΟΕΛ, στον οποίο τέθηκε ήδη στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται για την ανακοίνωση από πλευράς Κυπρίων έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του Αλγερινού επιθετικού βρίσκεται στις ΗΠΑ και σήμερα αναμένεται να στείλει το σχετικό έγγραφο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του πελάτη του.

Εν τω μεταξύ, σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αποκαλύπτει τα ποσά που θα πάρει ο διεθνής άσος από τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή του «τρομοκράτη» στην ΑΕΚ ήταν επειδή ζητούσε κλειστό τριετές συμβόλαιο, το οποίου του προσέφεραν τελικά οι πρωταθλητές Κύπρου με απολαβές που αγγίζουν τις 350.000 ευρώ (σ.σ.: το 35% με το που θα βάλει την υπογραφή) συν ένα μπόνους 150.000 ευρώ σε περίπτωση που η ομάδα πάει Champions League και 50% κάτω στην αντίστοιχη σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: