Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

«Ποιοι είναι οι στόχοι;»

2e3db9dcb7c15411991c98acb5412d64_L
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Αποστολίδης. Μίλησε για την εικόνα του “Δικεφάλου” και τόνισε πως η ομάδα ακόμα δεν έχει γνωστοποιήσει ποιοι είναι οι στόχοι για την φετινή χρονιά.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θόδωρος Αποστολίδης:
Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
“Έγινε η προετοιμασία και όσοι ήταν εκεί είναι έτοιμοι. Βέβαια, ήταν μόνο οι μικροί και οι μεγάλοι με μια βδομάδα προπόνηση δεν πρέπει να είναι έτοιμοι. Φέτος στον ΠΑΟΚ είναι μυστήρια τα πράγματα και δεν εξήγησε κανείς τίποτα. Δεν ξέρω τον στόχο. Δεν είπε κάποιος αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει μικρούς και θα περιμένει 2-3 χρόνια η αν θα κάνει μεταγραφές. Και η κάνουλα να έκλεισε, η ομάδα πρέπει να έχει κάποιον στόχο. Δεν το είπε κανείς ποιος είναι αυτός. Όλο ο κόσμος ρωτάει τι θα κάνουμε φέτος. Υπάρχουν περιθώρια και μπορούν να γίνουν μεταγραφές αλλά γιατί να περιμένουμε τελευταία στιγμή; Η θέση που τερμάτισε  ο ΠΑΟΚ ήταν καλή γιατί μπορούσε να κάνει μακρά προετοιμασία. Αν είχαν γίνει οι μεταγραφές νωρίς θα γινόταν καλύτερη δουλειά. Σίγουρα θα υπάρξουν δυσκολίες στην αρχή. Μέχρι να ετοιμαστούν οι μεγάλοι θα υπάρξει πρόβλημα. Υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή, όμως χρειάζεται και τα κατάλληλα όπλα. Δεν λες απλά έχω καλό προπονητή και να βασιστείς εκεί. Θέλεις και τα εφόδια”.
Για το γεγονός πως δεν θα αγωνιστούν οι διεθνής με την Νάπολι:
“Αυτοί ήρθαν πολύ αργά. Δεν πρέπει να τους πιέζει για να είναι καλά όλη την χρονιά. Όσο πιο πολύ άδεια τόσο το καλύτερο. Οι προπονήσεις γίνονται πιο επιστημονικά και θα έρθουν στην κατάλληλη κατάσταση την κατάλληλη ώρα”.
Για το αν χρειάζεται παίκτη στην άμυνα η ομάδα:
“Θέλουμε ένα παίκτη στα στόπερ για ενδεκάδα. Ο Ινσαουράλδε θα είναι ιδανικός γιατί ξέρει και έπαιζε εκεί. Στις διαπραγματεύσεις ο καθένας χρησιμοποιεί ότι μπορεί. Εμάς μας απασχολεί για το αν θα έρθει ο παίκτης. Οι υπεύθυνοι θα βρούνε άκρη”.
Για τους νεαρούς παίκτες που ξεχώρισε:
“Όλοι οι πιτσιρικάδες είναι ταλέντα. Το πόσοι θα εξελιχθούν και θα παίξουν, είναι θέμα του προπονητή και των ίδιων. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποια παιδιά. Σε κάποια παιχνίδια ήταν κάποιοι καλοί και σε κάποια κάποιοι άλλοι. Όλοι όμως είναι ταλέντα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: