Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Στο Ντουμπάι για επαφές ο Ρομπίνιο!!

Ο Ρομπίνιο ταξίδεψε στο Ντουμπάι για τις τελικές συζητήσεις με δύο ομάδες από τις οποίες έχει προσφορές. Ανάλογα με το τι θα γίνει στις επαφές θα πάρει την τελική του απόφαση.
Ο Βραζιλιάνος άσος έκρινε σκόπιμο να κάνει το ταξίδι στο Ντουμπάι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Ιταλία ο Ρομπίνιο μετέβη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διότι έχει από εκεί δύο προτάσεις. Μία από την Αλ Τζαζίρα και μία από άλλον σύλλογο που δεν έχει γίνει γνωστός. Ο Ρομπίνιο θέλει να ακούσει από τους ανθρώπους των δύο ομάδων το τι χρήματα δίνουν και μετά να αποφασίσει ανάλογα.
Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Gazzetta η Ορλάντο και οι βραζιλιάνικες ομάδες έκαναν πίσω ενώ οι Ιταλοί λίγες ώρες πριν κρατούσαν στο... κόλπο τον Ολυμπιακό. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη οι δύο κρούσεις που έχει από τα ΗΑΕ είναι ιδιαίτερα καλές και μπορούν υπό προϋποθέσεις να καλύψουν τις ανάγκες του. Σε αυτήν την φάση φαίνεται πως ο παίκτης κάνει στροφή προς τα... πετροδόλαρα. Ωστόσο μέχρι να οριστικοποιηθεί κάτι όλα θα είναι πιθανά...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: