Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

«Ταιριάζει στον ΠΑΟΚ»

mexas_kaod1
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΚΑΟΔ Δράμας, Κώστας Μέξας. Μίλησε μεταξύ άλλων για τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, τον Βον και τόνισε πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει στον “Δικέφαλο”.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Μέξας:
Για τον αρχικό στόχο του ΚΑΟΔ:“Ο αρχικός στόχος είναι πάντα αυτός και στην πορεία βλέπουμε τι γίνεται όπως κάναμε και φέτος”.
Για τον Βον:“Είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας. Ένα παιδί από καλό κολέγιο, έχει αρχές και τον βοηθάει όλο αυτό στο γήπεδο. Είναι επαγγελματίας, δίνει το 100% για την ομάδα, θέλει συνεχώς να βελτιώνεται και αυτό φαίνεται. Η πρόταση του ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον του είναι η επιβράβευση του”.
Για τα δυνατά στοιχεία του Βον:“Κάνει συγκεκριμένα καλά πράγματα στο γήπεδο και σε κάποια άλλα θέματα έχει αδυναμίες. Το μεγάλο του προσόν του είναι η καλή άμυνα και ειδικά στο πικ εν ρολ που μαζί με τον Γκάρετ της Κηφισιάς εκτός από τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι. Η άμυνα του η ομαδική είναι πολύ καλή και του αρέσει. Στην επίθεση τρέχει καλά, βοηθάει στο ριμπάουντ, τελειώνει καλά τις φάσεις αλλά έχει ένα μειονέκτημα στο ένας εναντίον ενός. Θεωρώ πως εφόσον προσαρμοστεί στην χημεία του παίκτη και τον βοηθήσουν τα πολύ καλά παιδιά του ΠΑΟΚ να προσαρμοστεί πιστεύω θα βοηθήσει την ομάδα”.
Για την φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ:“Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετική γιατί έφυγε ο Κούπερ και ο Τσαιρέλης. Το στυλ που άρχισε ο ΠΑΟΚ με το γρήγορο πικ εν ρολ ταιριάζει στον Βον.Από χθες που έχει μαθευτεί το γεγονός δεν έχουμε μιλήσει. Το παιδί αποφάσισε πως θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ και το σεβόμαστε απόλυτα. Μπορεί να μας στεναχωρεί αλά είναι τιμή παίκτες μας να πάνε σε μια μεγάλη ομάδα. Μας στεναχωρεί που δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω”.
Για τους στόχους του ΚΑΟΔ:“Οι αρχές και αξίες μας είναι συγκεκριμένες και πάνω σε αυτές κάνουμε το πλάνο μας. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν έχουμε τελειώσει τις περιπτώσεις που θέλουμε αλλά πάμε καλά. Εφόσον γίνουμε ομάδα είμαστε αισιόδοξοι. Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία για να έχουμε συνέχεια και μετά θα δούμε που θα καταλήξουμε”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: