Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

To πιστεύει για Άρσεναλ ο Κάμπελ!!

Απόλυτα έτοιμο να αγωνιστεί στην Άρσεναλ και στην Premier League θεωρεί τον εαυτό του ο Τζοέλ Κάμπελ. Στέλνουν σκάουτερ από τη Μίλαν για τον Κοσταρικανό, σύμφωνα με τους Άγγλους.

To πιστεύει για Άρσεναλ ο Κάμπελ
Σίγουρος πως αν του δώσει την ευκαιρία παραμονής στην Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ θα καταφέρει να τον δικαιώσει, εμφανίστηκε ο Τζοέλ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός, με δηλώσεις του στη Sun, τόνισε πως πάντα ονειρευόταν να αγωνιστεί στην Premier League και τώρα είναι έτοιμος να τα καταφέρει.

«Η Premier League είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα στον κόσμο και πάντα ήθελα να παίξω εδώ. Ήταν το όνειρό μου και πιστεύω ότι είμαι αρκετά καλός για να τα καταφέρω. Έπαιξα περίπου 100 παιχνίδια σε τρία διαφορετικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Λοριάν στην Γαλλία, στην Μπέτις στην Ισπανία, στον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, όπου συμμετείχα και στο Champions League. Είμαι αισιόδοξος πως μπορώ να τα καταφέρω σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά στη Sun.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η «telegraph» άνθρωποι σκάουτερ της Μίλαν θα παρακολουθήσουν τον 22χρονο στο «Emirates Cup». Εκεί, η Άρσεναλ αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο την Μπενφίκα και την Μονακό την Κυριακή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: