Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Πήρε Καπνίδη ο Άρης!

Μεταγραφικής ενίσχυσης συνέχεια για τον Άρη, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 21 ετών πρώην επιθετικού της Καβάλας, Αντώνη Καπνίδη.

Πήρε Καπνίδη ο Άρης
Η ενίσχυση με έναν παίκτη για την γραμμή κρούσης ήταν εκ των ουκ άνευ για τον Άρη και η πρώτη προσθήκη έγινε με την απόκτηση του Αντώνη Καπνίδη, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καβάλας στη Football League.

«Η μεταγραφή μου στον Άρη είναι μια πρόκληση για την καριέρα μου» δήλωσε ο 21 ετών ποδοσφαιριστής, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Καπνίδη. Ο 21χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι τον Ιούνιο του 2015) με την ομάδα μας.

Ο Αντώνης Καπνίδης γεννήθηκε στις 15/08/1992 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,86 και βάρος 83 κιλά. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Καβάλας (23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, 7 γκολ).

Πρώτος σταθμός στην επαγγελματική του καριέρα ήταν ο Αγροτικός Αστέρας την αγωνιστική περίοδο 2011-’12 (31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, 1 γκολ), ενώ ακολούθησαν η Δόξα Δράμας και η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Καπνίδης ήταν στέλεχος της ομάδας Κ-20 του ΑΡΗ που κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα U-20 της Superleague τη σεζόν 2010-’11.

Ο νεαρός επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τόνισε: «Η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ είναι μια πρόκληση για την καριέρα μου, καθώς έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική, που η θέση της είναι στη Superleague. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καλαϊτζίδη που με εμπιστεύτηκε για να φορέσω τη φανέλα του ΑΡΗ. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Football League, το οποίο κρύβει πολλές… παγίδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: