Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Νίκη γοήτρου και ψυχολογίας...!!

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τις φιλικές του αναμετρήσεις στην Πολωνία ο Πανθρακικός, επικρατώντας 1-0 της Λέγκια Βαρσοβίας στο προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται.

Νίκη γοήτρου και ψυχολογίας...
Ο Άκης Μάντζιος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε.

Ο Πανθρακικός σημείωσε το νικητήριο τέρμα του στο 45’, όταν ο Παπαγεωργίου εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Πέρεζ.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Μάντζιου δημιούργησαν ευκαιρίες για να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα.


Πανθρακικός: Φερνάντες, Σαμπάτ, Σερφά, Εμπό, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Μεχία, Μπαϊκαρά (39’ Χασομέρης), Πέρεζ, Τζάνης, Ντιγκινί. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Πασχαλάκης, Λαδάκης, Χρήστου, Καθάριος, Κάσες και Ζδράβος – Ρίζος


Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπαϊκαρά δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι από αντίπαλό και ζαλίστηκε. Μετά από τις πρώτες βοήθειες που δέχτηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και, ύστερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αφέθηκε ελεύθερος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: