Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Πάει να «κλέψει» Ντι Μαρία η Γιουνάιτεντ!!

Μέσα από τα χέρια της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να πάρει τον Ανχέλ Ντι Μαρία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία συμφώνα με δημοσιεύματα σκοπεύει να «αξιοποιήσει» το σημερινό φιλικό με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάει να «κλέψει» Ντι Μαρία η Γιουνάιτεντ
Στα τέλη Ιουλίου είχε γνωστοποιηθεί πως Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν συμφωνήσει έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ για την μετακίνηση του Ανχέλ Ντι Μαρία, από τότε όμως δεν υπάρχουν εξελίξεις και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θέλει να βάλει νέα δεδομένα στην υπόθεση…

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι της απόκτησης του 26χρονου εξτρέμ άμεσα, πραγματοποιώντας επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης, στο περιθώριο του μεταξύ τους φιλικού.

Από την άλλη, η ισπανική «sport» υποστηρίζει πως ο αγγλικός σύλλογος ετοιμάζει πρόταση που αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό του τον διεθνή Αργεντινό.

Δεδομένη όπως και να έχει είναι πάντως η αποχώρηση του Ντι Μαρία από την Ρεάλ Μαδρίτης και όποιο και από τα δύο (;) deal ολοκληρωθεί, αυτόματα θα σημαίνει πως θα έχει κάνει την ακριβότερη πώληση στην ιστορία της, ξεπερνώντας αυτή του Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ πέρσι το καλοκαίρι, βάζοντας στα ταμεία της 50 εκατ. ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: