Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Το λάθος του Βασιλακόπουλου!!

Ο Γιώργος Κογκαλίδης αναλύει μέσα από το blog του στον SportDog τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο της ομοσπονδίας και τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέμαι αν είναι ένας ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ή αν έχει …δίδυμο αδερφό! Αν κάνει αυτός τις δηλώσεις, ή αν τις μοιράζει στους επικοινωνιακούς του συμβούλους, οι οποίοι μάλλον δεν επικοινωνούν μεταξύ τους.
"Καλώ τους πάντες για μια ακόμη φορά, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, να αφήσουν ήσυχες τις Εθνικές Ομάδες" δήλωσε, απαντώντας στη σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Θα έλεγα ότι συμφωνώ απόλυτα με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης λιτής δήλωσης, αν δεν προϋπήρχε η δική του δήλωση κατά των "ερυθρολεύκων", η οποία ήταν αφορμή για να ανοίξει εκ νέου ο κύκλος της μεταξύ τους αντιδικίας.
Αν, εκτός του μπάσκετ, είναι λάτρης του πινγκ πονγκ, αναρωτιέμαι γιατί ενοχλήθηκε που η διοίκηση του Ολυμπιακού του ξαναπέταξε το μπαλάκι, απάντησε στη δική του τοποθέτηση.
Αν δεν του αρέσει κι είναι θιασώτης της ιδέας "αφήστε ήσυχη την Εθνική (τις Εθνικές)", ποιος ο λόγος να κάνει τις προηγούμενες δηλώσεις κατά των αδερφών Αγγελόπουλων. Θα ήταν μάλλον εκτός τόπου και χρόνου, αν πίστευε ότι δεν θα απαντούσαν. Θα θεωρήσω -αυθαίρετα- ότι δεν είναι εκτός τόπου και χρόνου, άρα προέβη σε μια ενέργεια που γνώριζε ότι θα δημιουργήσει νέο κύκλο ανακοινώσεων - δηλώσεων.
Ούτε άπειρος παράγοντας είναι, ούτε νεαρός που να αντιδρά με το θυμικό. Πριν καλέσει άπαντες να αφήσουν ήσυχες τις Εθνικές, ίσως θα ήταν καλό να σταθεί απέναντι από τον καθρέπτη του και να επαναλάβει αρκετές φορές την πρόταση "Καλώ τους πάντες για μια ακόμη φορά, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, να αφήσουν ήσυχες τις Εθνικές Ομάδες".
Βέβαιον είναι πως οι Εθνικές δεν επηρεάζονται από τις όποιες αντιδικίες των παραγόντων. Αν δεν επηρεάστηκαν οι παίκτες της Εθνική Εφήβων (για τον ομοσπονδιακό τεχνικό διατηρώ επιφυλάξεις), φαντάζομαι δύσκολα θα επηρεαστούν οι …Άνδρες. Άρα και η έκκληση από μόνη της αλλού στοχεύει κι όχι στην ηρεμία των αθλητών.
Βέβαιον -επίσης- είναι ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει κηρύξει "ανένδοτο" απέναντι στον πρόεδρο της ΕΟΚ. Δεν είναι η μόνη, αλλά δεν είναι της παρούσης. Έχουμε τον καιρό, ώστε να μην κατηγορηθούμε κι εμείς ότι επηρεάζουμε αρνητικά τις …Εθνικές.

Η δημιουργία εχθρών στον χώρο του αοράτου, η εξασφάλιση "άλλοθι" για την περίπτωση αποτυχίας, ακόμα και η επιτυχία όλων των Εθνικών δεν σηματοδοτεί πετυχημένη διοίκηση. Αν ήταν έτσι, με δύο υποβιβασμούς ήδη (στις εθνικές Νεανίδων και Νέων Γυναικών, χώρος όπου ο Ολυμπιακός δεν δραστηριοποιείται) θα μιλούσαμε για αποτυχημένη ομοσπονδία.
Αλίμονο, να ταυτίσει κάποιος τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα με τους διοικητικούς ηγέτες του σπορ. Θαρρώ, κρίνοντας ΚΑΙ από την ανακοίνωση πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι αυτός που το κάνει. Και κάνει λάθος…Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: