Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Επίθεση από… Κρήτη ο Λεβαδειακός!

Δύο μεταγραφές από… Κρήτη ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, ο οποίος ενέταξε στο ρόστερ του τους επιθετικούς Πέτρο Γιακουμάκη και Κώστα Παππά, οι οποίοι αγωνίστηκαν πέρυσι σε ΠΟΑ και ΠΑΟ Κρουσώνα αντίστοιχα.

Επίθεση από… Κρήτη ο Λεβαδειακός
Σε ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής προχώρησε ο Λεβαδειακός, ο οποίος ανακοίνωσε τους Πέτρο Γιακουμάκη και Κώστα Παππά.

Ο 22χρονος Γιακουμάκης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του ΠΟΑ, με τον οποίο πέτυχε 18 γκολ σε 26 συμμετοχές, ενώ βρέθηκε μια ανάσα απ’ την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Στην Γ’ Εθνική αγωνίστηκε και ο 23χρονος Παππάς, με τη φανέλα του ΠΑΟ Κρουσώνα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, που τον έβαλαν στο στόχαστρο της ομάδας της Λιβαδειάς.

Οι δύο ανακοινώσεις:
«Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής Πέτρος Γιακουμάκης ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο κ. Κομπότη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ διάρκειας πέντε χρόνων.

Ο νεαρός επιθετικός (ημ. γεν. 3/7/1992) αγωνίστηκε πέρυσι στον Π.Ο. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ και σε 26 συμμετοχές πέτυχε 18 γκολ.

inner

Με τη φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Κώστας Παππάς.

Ο γεννημένος την 30/11/1991 μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ όπου πέτυχε 14 γκολ σε 28 συμμετοχές
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: