Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Βλέπει Φαλκάο η Ρεάλ!!

Την επανεμφάνισή του στα γήπεδα, εννέα μήνες από τον σοβαρό τραυματισμό του, ετοιμάζεται να κάνει ο Φαλκάο στο σημερινό φιλικό της Μονακό με την Άρσεναλ και η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον «τσεκάρει».

Βλέπει Φαλκάο η Ρεάλ
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Ρανταμέλ Φαλκάο.

Ο Κολομβιανός επιθετικός επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους, εννέα μήνες και έξι μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, στο φιλικό παιχνίδι της Μονακό με την Άρσεναλ και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο παίκτης θα παίξει σε αυτά τα δύο παιχνίδια και ελπίζω ότι θα παραμείνει μαζί μας. Αυτή τη στιγμή θέλω να αναφερθώ μόνο στο τουρνουά και την ομάδα, δεν ήρθα για να μιλήσω για όσα ακούγονται για εκείνον», ήταν το σχόλιο του Λεάντρο Ζαρντίμ.

Εκτός από τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας, το ενδιαφέρον θα προέρχεται και από την… Ισπανία. Συγκεκριμένα, η ισπανική «AS» υποστηρίζει ο διεθνής άσος είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Πρόθεση της «βασίλισσας της Ευρώπης» είναι να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιθετική της γραμμή και να αυξήσει τον ανταγωνισμό για τον Καρίμ Μπενζεμά με την έλευση του «τίγρη» (όπως είναι το παρατσούκλι του Κολομβιανού).

Έτσι τα φιλικά της Μονακό με Άρσεναλ και Βαλένθια αποτελούν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους πρωταθλητές Ευρώπης να τσεκάρουν την κατάσταση του Φαλκάο, ο οποίος έχει εκφράσει στο συγγενικό του περιβάλλον την επιθυμία του να επιστρέψει στη Μαδρίτη για να ντυθεί αυτή τη φορά στα λευκά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: