Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ο Γκάλης ζήτησε να δει τον Βεζένκοφ!

Δεν συνηθίζει να διαχωρίζει τους αθλητές και διατηρεί τυπικές σχέσεις μαζί τους. Φαίνεται όμως ότι ο Σάσα Βεζένκοφ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Νίκου Γκάλη. Η «επιμονή» του 19χρονου αθλητή για παραμονή στον Άρη, η απόρριψη ενός συμβολαίου περί των δύο εκατομμυρίων ευρώ από τον Παναθηναϊκό, αλλά και οι δημόσιες τοποθετήσεις του (σ. σ. έχει δηλώσει ότι «θα μείνω στον Άρη του Γκάλη») έχουν «γοητεύσει» τον «Νικ» που ζήτησε να συναντηθεί με τον νεαρό αθλητή, όταν το ευνοήσουν οι συνθήκες.

Όταν δηλαδή επιστρέψει ο ίδιος από τις καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά και ο Βεζένκοφ από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Βουλγαρίας. Προφανώς, έχει τη σημασία της και η εικόνα του Σάσα εντός των τεσσάρων γραμμών. Στον Γκάλη, προκάλεσε εντύπωση η γενικότερη συμπεριφορά του παίκτη.

Αυτό διεμήνυσε εξάλλου στα μέλη της διοίκησης, στη προχθεσινή συνάντηση που είχε μαζί τους. Ενημερώθηκε επί παντός επιστητού. Από τα οικονομικά δεδομένα που οδήγησαν στη πώληση του Λευτέρη Μποχωρίδη, έως και την επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη στη τεχνική ηγεσία, αλλά και τις εξελίξεις που τρέχουν επί της υπόθεσης άρσης της τιμωρίας απαγόρευσης μεταγραφών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναφερόμενος στη πρόσληψη του Αθηναίου προπονητή, υποστήριξε ότι είναι μια καλή επιλογή, εκτιμώντας ότι είναι μεθοδικός προπονητής.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: