Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

«Κίτρινη» συγκέντρωση κατά Σκόρδα!!

Πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθεί αύριο έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με τους οργανωμένους και τους απλούς οπαδούς του Άρη να στέλνουν το μήνυμα κατά της επιστροφής του Λάμπρου Σκόρδα.

«Κίτρινη» συγκέντρωση κατά Σκόρδα
Δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν όλοι οι άνθρωποι του Άρη στην αυριανή συζήτηση για την αίτηση ανάκλησης της απόφασης του Ειρηνοδικείου που επανέφερε τον Σκόρδα στην ΠΑΕ στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Όλοι οι σύνδεσμοι των «κιτρίνων» εκδίδουν ανακοινώσεις, καλώντας τα μέλη τους και τους απλούς οπαδούς της ομάδας να βρεθούν έξω από τα δικαστήρια αύριο στις 13:00 που ξεκινά η εκδίκαση με στόχο να περάσει στη δικαστική αίθουσα το μήνυμα ότι ο Λάμπρος Σκόρδας δεν αποτελεί λύση για τον σύλλογο.

Μάλιστα, αναμένεται να πραγματοποιηθούν εκδρομές από συνδέσμους στη Βόρεια Ελλάδα, κάτι που αποδεικνύει την αναστάτωση και τον θυμό που έχει προκαλέσει η επιστροφή του πρώην προέδρου της ΠΑΕ.

Το αυριανό δικαστήριο αποτελεί και το τελευταίο ένδικο μέσο για τον Α.Σ. και την «ΚΜΑ» για την απομάκρυνση του Λάμπρου Σκόρδα, ενώ αν το δικαστήριο δικαιώσει τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ, τότε αυτός θα παραμείνει στη διοίκηση της ΠΑΕ, τουλάχιστον μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

Το ερώτημα είναι αν μπορεί να ληφθεί τέτοια απόφαση, χωρίς να κατατεθεί από την πλευρά του πλάνο βιωσιμότητας, που να τεκμηριώνει τις υποσχέσεις του και που δίνει απαντήσεις στο πού θα βρεθούν τα κεφάλαια.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: