Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

H ανακατωσούρα θέλει χρόνο!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, γράφει για στο στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο και την όλη ανακατωσούρα που δημιουργείται το ρόστερ, με τις προσθαφαιρέσεις της τελευταίας στιγμής.

H ανακατωσούρα θέλει χρόνο
Σε ένα παιχνίδι που από την αρχή φάνηκε πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο, ο Ολυμπιακός έμπλεξε και σκόνταψε, αφήνοντας δύο πόντους.

Αυτή τη στιγμή η απώλεια των πόντων είναι το λιγότερο. Τη δεδομένη στιγμή, το όλο πάρε-δώσε που γίνεται τούτη τη στιγμή, είναι επόμενο να φέρνει ένα μπλέξιμο στις επιλογές του προπονητή, αλλά και στην λειτουργία της ομάδας.

Γι’ αυτό και δεν θεωρούσα απίθανη την αποψινή γκέλα του Θρύλου.

Από εκεί και μετά στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα από την αρχή στα στημένα. Είχε πρόβλημα στην εναέρια κυκλοφορία, απ’ όπου τελικά δέχτηκε το γκολ.

Όμως για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα, πέρα από τις ατυχίες των τραυματισμών Μανιάτη και Εντινγκά, θεωρώ πως ο Μίτσελ έχει μερίδιο ευθύνης για το αποτέλεσμα.

Από τη στιγμή που άδειασε άκρα και επίθεση και έβαλε παίκτες στον άξονα, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε, θεωρώ πως εγκλώβισε τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού από τα άκρα, όπου από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και μετά, είχε ξεκινήσει να κυριαρχεί στο παιχνίδι.

Θεωρώ δε, άστοχη την είσοδο του Σαβιόλα, που ήταν αρνητικός σε όσες επαφές έκανε με την μπάλα. Ο Ολυμπιακός αφαιρώντας ακραίους, εγκλωβίστηκε και έπεσε σε αυτό το μπλόκο.

Στα λεπτά που απέμειναν μετά την ισοφάριση, ο Θρύλος το πάλεψε, έστω και ανορθόδοξα, αλλά τελικά έμεινε στην ισοπαλία.

Πλέον το βάρος πέφτει στην ενίσχυση. Με τον Μήτρογλου, τα δεδομένα γίνονται τελείως διαφορετικά στην επίθεση, ωστόσο η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, είναι επιβεβλημένη.

Η ιστορία με τον Ντιόπ, πιστεύω πως θα έχει αίσιο τέλος και θα έρθει, ωστόσο δεν αποκλείω, πως για να μονταριστεί ο Ολυμπιακός, θα χρειαστεί κάποιον χρόνο και ελπίζω να μην είναι πολύς. Η διακοπή για την Εθνική, πιστεύω θα τον ωφελήσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: