Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Αφήνει Ντιόπ, κοιτάει Μιλιβόγιεβιτς ο Ολυμπιακός!!

Η Λεβάντε δεν βρήκε αντικαταστάτη του Ντιόπ, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να ακυρώνεται και τον Ολυμπιακό να στρέφει το βλέμμα στον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς της Άντερλεχτ. Δείτε τον Σέρβο αγωνιζόμενο...

Αφήνει Ντιόπ, κοιτάει Μιλιβόγιεβιτς ο Ολυμπιακός!
Αλλαγή δεδομένων στον Ολυμπιακό σχετικά με την μεταγραφή του μέσου!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους και να αφήσουν την περίπτωση του Ντιόπ.

Συγκριμένα, η Λεβάντε ενημέρωσε ότι αδυνατεί να βρει αντικαταστάτη του Ντιόπ στο χρονικό διάστημα το οποίο έχει μπροστά της μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου με αποτέλεσμα να ακυρώσει την συμφωνία στην οποία είχε φτάσει με τους εκπροσώπους των ερυθρολεύκων.

Πλέον, οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους για να κλείσουν τον μέσο της Άντερλεχτ, Λούκα Μιλιβόγιεβιτς.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους περισσότερο από μια ημέρα για να κλείσουν την μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υπάρξει προεργασία αλλά η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη.

Ο Μιλιβόγιεβιτς είναι Σέρβος, 23 ετών και αγωνίζεται στη βελγική ομάδα από την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Ο Μιλιβόγιεβιτς άρχισε την καριέρα του στην Ραντ Μπέογκραντ και το 2012 πήρε μεταγραφή για τον Ερυθρό Αστέρα.



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: