Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

«Δεν είναι ώρα για ευθύνες»

Κάλεσμα για ανασυγκρότηση κι όχι απονομή ευθυνών απηύθυνε ο προπονητής του Πουέρτο Ρίκο, Πάκο Όλμος, μετά τη συντριβή από την Αργεντινή.

«Δεν είναι ώρα για ευθύνες»
Το Πουέρτο Ρίκο χρειάζεται ανασυγκρότηση και βελτίωση, όχι «δικαστήρια» μετά τη συντριβή από την Αργεντινή, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Πάκο Όλμος.

«Αν εξαιρέσουμε ένα δίλεπτο στο πρώτο μέρος, παίξαμε ακριβώς όπως ήθελε η Αργεντινή. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ειδικά στο δεύτερο μέρος είχαμε πρόβλημα σε άμυνα κι επίθεση. Ήταν μια πολύ άσχημη ήττα. Δεν πρέπει να ψάξουμε να βρούμε αποδιοπομπαίους τράγους και θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι αυτό. Δεν χρειαζόμαστε να ψάξουμε τους υπεύθυνους, αλλά πρέπει να διορθωθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά, όπως πρέπει να κάνει και η Αργεντινή που κέρδισε γιατί σε μια τέτοια διοργάνωση δεν μετρά τι έκανες πριν», τόνισε ο προπονητής των ηττημένων.

Ο Ρενάλντο Μπάλκμαν, από πλευράς παικτών, τόνισε: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά, κυρίως στο δεύτερο μέρος η Αργεντινή ήταν ασταμάτητη. Θα πρέπει να βελτιωθούμε πολύ για τη συνέχεια».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: