Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Περιμένει σήμερα για Λέκιτς!

Εντός της ημέρας αναμένεται να απαντήσει ο Ντέγιαν Λέκιτς, καθώς ο Σέρβος φορ ζήτησε λίγο χρόνο ακόμα για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Περιμένει σήμερα για Λέκιτς
Νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντέγιαν Λέκιτς είχε χθες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αλλά δεν έκλεισε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος φορ ζήτησε από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ αν μπορεί να απαντήσει μέχρι και αύριο. Οποτε και λήγει η μεταγραφική περίοδος.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, αν και η «Ένωση» του έχει κάνει μία εξαιρετική οικονομικά πρόταση, εκείνος εξετάζει διάφορες προσφορές που έχει από την Ισπανία (Χιχόν, Λα Κορούνια, Σαραγόσα και Οσασούνα) αλλά και από Γερμανία, Ελβετία (δύο ομάδες).

Εκτός από τον «Δικέφαλο», δυνατά παίζει και η Χιχόν, αφού την περσινή σεζόν είχε αγωνιστεί στον ισπανικό σύλλογο ο διεθνής άσος (12 γκολ σε 36 συμμετοχές).

Ο 29χρονος παίκτης, πάντως, έχει τη δυνατότητα να υπογράψει και μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αφού το συμβόλαιό του με την Γκεντσλερμπιρλιγκί έληξε τον περασμένο Μάιο.

Για παν ενδεχόμενο, όπως γράφει η SportDay, ο Μιλοβάνοβιτς έχει στη λίστα του ακόμη έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στην επίθεση, και μάλιστα πρόκειται για δυνατή λύση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: